Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » úgy halottam hogy sok embernek...

úgy halottam hogy sok embernek baja van a avastal el mondaná mindenki hogy mi az kinek mi az?

Figyelt kérdés
és mire váltát nekem a fogyasztás
2013. ápr. 16. 18:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem lassítja a böngészési sebességem.Nagy netem van,azon érezhető.

Frissítéskor nekem megérzi elégé a gépem.

Lassítja a műveleteket a gépen. (törlés stb)

Egyenlőre ennyi,erős gép kell hozzá,akkor talán jobb,bár a böngészés sebességen kétlem,hogy az segítene.Egyik internet szolgáltató nem is ajánlja ez miatt az Avast-ot..

Régen még 4.8 idején sokáig használtam,nem volt annyi problémám vele.Viszont utána fentebb írt dolgok jöttek elő és védelem terén is csalódtam már benne...

2013. ápr. 16. 18:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Vírus volt a gépemen Fent volt az avast, nem jelzet semmit, de a gépet úgy fogta mint állat.

Elindítottam a WORLD OF WARCRAFT nevű JÁTÉKOT és nem engedett beloginolni helyette kiírta a vírus nevét meg hogy fertőzött a gép, meg hogy hol találom a vírus infóit.. NOD32-se találta.. csak a Kaspersky... szerintem ez elég indok.

2013. ápr. 16. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Én egy dolog miatt cseréltem le, amiatt hogy nagyon lassította a netezést. Nagyon fogta az oldalak betöltődését. Más bajom nem volt vele, nálam bugok meg kékhalálok nem voltak. De sokat olvastam itt ilyenekről. De nálam nem jött ki ilyesmi. És fogta is amit kellett, ellenőriztem mellette Malwarebytes-el, tiszta volt.
2013. ápr. 16. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:
nekem a fogyasztás volt mert nagyon vissza fogta a gépet de azt hiszem meg megmentőmet megtaláltam a AVG személyében
2013. ápr. 17. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!