Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha mindenki rossz embernek tartani, pedig nem vagy az?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
ilyesmiben járok énis, csak rólam jó, meg rossz véleményük is van, és nemtok vele mit csinálni.
ennyiből nehéz tanácsot adni, nem tudom milyen vagy.
Ami kiderült, hogy egy lány miatt bánkódsz, akinek a pasija talán nem korrekt, v a te szemedben nem az és ezt a lánnyal is közlöd. de a lánynak ez nem tetszik, h ilyen vagy és távolabb lököd magad tőle ezzel a kis "gonoszkodással"
A lánynak sztem magától kell rájönnie, h nem oké a dolog.
De ez még nem jelenti azt, hogy hozzád fog visszamenni.
De lehet félre értek vmit, akkor bocsi.
igen,van hasonlóság
az emberek velem se nagyon tudnak mit kezdeni.
igazából azért alakult ki bennem,mert nagyon sokat szenvedtem régen,ezért szinte képtelen vagyok,vagy nagyon nehezemre esik kimutatni,az érzelmeimet. egyfajta védekezési mechanizmust fejlesztettem ki,és így sokan tartanak tőlem,meg rossznak hisznek,de ez csak álca,én senkit se tudnék utálni,sőt valójában nagyon is szeretem az embereket,csak ezt nagyon nehezemre esik kimutatni.
kérdező. második vagyok.
én is pont ilyen vagyok amit legutóbb leírtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!