Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogyan tudnám kiírtani ezt a...

Hogyan tudnám kiírtani ezt a vírust?

Figyelt kérdés

Virus:Win32/Sality.AT nagyon fontos lenne! Nem akarom,hogy elvesszenek vagy megfertőzzenek a fontosabb fájljaim

Neten találtam olyat amivel sality.aa,bh..stb-t lehet írtani de olyat ami Sality.AT-re lenne olyat nem találtam.. Kérlek segítsetek!

2013. ápr. 5. 14:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Adatok mentés, format, reinstall. Esetleg portable vírusirtóval próbálkozz meg!
2013. ápr. 5. 15:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Az eset smart securityvel ki tudtam irtani (ez már vt feltelepítve, de sztem bmelyik jobb képes rá), de:

- az összes exét megfertőzi, ezért a win normál módjában hiába javítja őket a vírusirtó, azok újrafertőződnek (ld. Sziszifusz)-csak az éppen futó progikat nem fertőzi (pl. vírusirtó :-)

- a fertőzötteket berakja karanténba a vírusirtó, a javított exéket pedig vissza a helyére (a javított programfájlok ~99% utólag is használható), de több 1000 exe fájlnál ez hatalmas helyfoglalás a c:-n

- csökkentettbe már lehet, hogy be sem tudsz lépni, hogy ott futtasd a vírusirtást (nálam kékhalál vt)

4 lehetőséged van:

- újratelepíted, és egy friss, nem fertőzött vírusirtót feltelepítve végigellenőrzöd azonnal (sztem mind1, hogy csökkentett, v. normál módban), különben ha egy fertőzött progit is elindítasz, akkor visszafertőz

- belépsz csökkentettbe, és irtasz, vagy ha nem megy, akkor a telepítőlemezzel javítod az oprendszert, és amikor kész azonnal irtasz (ekkor már végül is mind1, hogy normál, vagy csökkentett módban teszed, bár én csökkentettben irtottam ki)-én ezzel a módszerrel csináltam

- kiveszed a vinyódat, és egy másik gépben vírusmentesíted, majd újratelepíted

- vmilyen live cds/pendrájvos vírusirtóval mentesíted, majd újratelepíted

2013. ápr. 5. 15:21
 3/4 anonim ***** válasza:

Ubuntu Live CD + ESET

[link]

[link]

Ha nem tudod hogy mi ez akkor írj ptivátban és segítek!

2013. ápr. 5. 16:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt az online scannert futtasd le:

[link]

MINDEN Salityt felismer és töröl, még az ismeretleneket is, mert ugyanazt a frissitést kapja naponta, mint a fizetős.

2013. ápr. 6. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!