SEGÍTSÉG! NAGYON SŰRGŐS! VÍRUS! MIT TEGYEK?
ha nincsenek fontos adataid akkor rendszerújratelepítes.ha vannak akkor mendsd le oket kulso winyora és utána. reinstall. vagy ha semmiképp nem akarsz újratelepíteni akkor próbálkozz meg ezzel
Attól, hogy sipákolsz, mint a csirke a vágóhídon, nem leszel előbbre.
1: Mentsd le minden adatodat.
2: Formázd az egész winchestert és rakd újra a Windowst.
A kérdésedből kiindulva a 2. pontot inkább bízd egy hozzáértőre.
G.
Ez csak egy újabb pofon a sz@rnak. Kb. semmi esélyed, hogy ebből újra tiszta rendszert csinálj. Rakd újra, az a legtisztább!
G.
Rakd újra a géped,avast irtót felejtsd el,annyit is ér és próbálj meg ésszel nettezni.
Gondolom sejtheted azok a vírusok már Avast működése közbe is bejöttek,mert én nem hallottam még ilyet,hogy kicsit kikapcsolják a védelmet és egyből ennyi vírus bejusson..Mások évekig nem használnak ilyesmit és még sincs probléma (nekem se egyik gépemen,és igen hetente nekem is lefut a malwarebytes hátha akad valami :))..De neked ezt nem ajánlanám,keress más védelmet.ESET például magazinos kóddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!