Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segitség! Sürgős! Szerintetek...

Segitség! Sürgős! Szerintetek hogy legyen?

Figyelt kérdés

Tudom,h nem ide tartozik a kérdésem,de szerintetek a sima asztali dvd lejátszómat ha függőleges helyzetbe állitom a polcra lesz vami baja?

16 honapos kisfiam állandoan kapcsolgatja,ki be nyitogatja,valamelyik nap mire észrevettem nem csak a micimackós dvd hanem a verdás is egyszerre forgott.Probáltam magasabra tenni de a hulye szekrényem miatt mashová nem fér,max fuggőlegesen felállitva vagy ferdén.

Szerintetek?

2010. ápr. 28. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nem fogod tudni berakni a lemezt, ha függőlegesre állítod. más baja nem nagyon lesz, max, ha az oldalán van a szellőzése, akkor jobban melegszik.
2010. ápr. 28. 10:51
 2/11 anonim ***** válasza:
19%

annyi eszed nincs, hogy amikor nem használod, akkor kikapcsolod, vagy kihúzod?

esetleg megnevelni a gyereket? ez nem jutott még eszedbe?

2010. ápr. 28. 11:06
 3/11 A kérdező kommentje:
Kedves nagyokos második.Nehogy már te mond meg nekem,h hogyan neveljem a gyerekemet!Amúgy már 100x kikapott érte de még csak azért is csinálja,h kötekedjen.ha meg kihúzom te nagyokos akkor szerinted h tudja nézni a mesét rajta?Igy legalább mig nézi,mar ameddig nézi addig van időm összekapni a házat.
2010. ápr. 28. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:
19%

nem mondom meg, hogy neveld, de tudod mit? akkor ezt könyveld el kudarcnak, hogy képtelen vagy megnevelni a gyereked. ennyi.

főleg ha még megjutalmazod a micimackóval ha nem tud viselkedni. ügyes vagy!

2010. ápr. 28. 11:33
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom,h miert nem tiltjak le az oldalrol az ilyen nagyokosokat mint te.Akik nem segitenek csak kotekszenek es mindenkit hulyenek neznek,mert OK olyan okosak.Semki nem mondta,h micimackot kap,amiert piszkalja.De te aztan tudhatod.Gondolom valami kis csitri anyuka lehetsz aki a nagykonyvbol nevel es orakig ordittatja a babajat csak mert most ez a divat.engem amugy ez sem erdekel.mindeni nevelje a sajatjat ahogy akarja.Gondolom van anyuka melletted,dedi vagy teso akire barmikor lepasszolhatod ha nincs epp hozza kedved,Gratula ugyes szulo lehetsz te is.
2010. ápr. 28. 12:00
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyugodtan felállithatod, de ellenőrizd le, nehogy túlmelegjen. Akinek nincs kisgyereke, az nem tudja, mi az, hogy csakazértis, mert nem szabad. A szekrény tetején is jó helyen lenne, már ha elfér. Nekem az asztali gépet kapcsolgatta volna be, de nem érte el. Orditott, toporzékolt, de nem foglalkoztunk vele, aztán abbahagyta.
2010. ápr. 28. 17:33
 7/11 A kérdező kommentje:
Koszi a rendes valaszt,mindenkepp kiprobalom.A tetejere nem tudom tenni mert akkor en sem fogom elerni.
2010. ápr. 29. 14:34
 8/11 anonim ***** válasza:
48%

Kedves kérdező! Ugyebár felnött ember vagy.

Én csak azért írok, mert írtad az egyik válaszra hogy "csitri anyuka".

Javítanám annyival hogy a válaszoló (főként okoskodó) személyek életkora alig éri el még a 18 is...

Mindegyik 14-18 éves tini sajnos...

Úgyhogy ne csodálkozz ha nem értik a kérdésed, okoskodnak, hülyeséget írnak.

2010. ápr. 29. 21:53
 9/11 anonim ***** válasza:
Kisgyerek szeret mindent kapcsolgatni, teritőt lehúzni, mindent kipróbálni, amit nem szabad. Antennát bedugni a konnektorba, gyufázni, lehetne sorolni. Akinek van gyereke, az tudja, hogy ez így van.
2010. ápr. 30. 19:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Próbáltad már, hogy a lejátszót elfordítod (ne az eleje, hanem az oldala legyen kifelé)? Hátha akkor nem kelti fel az érdeklődését...
2010. máj. 6. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!