Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Egy kis segítség kéne. Hogy...

Egy kis segítség kéne. Hogy tudom azt megoldani, hogy az oldalamon ( rush90. extra.hu ) legyen belépés ftp felületre?

Figyelt kérdés

Tehát be kell irni a felhasználó nevet és jelszót, és ezután beléptet egy olyan mappába amit én töltöttem fel magamnak. (Arra lenne jó ha pl másnál vagyok gépet csinálni, el tudjam érni a programjaim weben keresztül. )

Példa: [link]

2009. aug. 26. 10:20
 1/3 anonim ***** válasza:

na most én ugyan ebben a cipőben vagyok. Van vagy 8 tárhelyem, néhány bérelt is van közöttük és ezeken vannak olyan programok, amik kellhetnek számítógép javításnál. Ezért viszek mindig magammal egy pendrive-ot, rajta néhány fontosabb programmal, többek között a total commanderrel. Ha nincs a gépen commander, akkor feltelepítem, kb fél perc alatt felmászik. Azután a total commanderrel csatlakozok ftp-n a tárhelyemre és leszedem ami kell. Ha végeztem, törlöm az ftp hozzáférés. Ennyi. És akkor nem kell semmiféle ftp belépéses jelszavas weboldal felület.

Egyébként php-ban olyat se nehéz írni. RTFM

2009. aug. 26. 11:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Először is, köszi a választ! :)

Total commenderben tisztában vagyok az ftp eléréssel, hisz így töltöttem fel az oldalam.

De mégis. Hogy kell php-ben ilyet írni? Vki tudna segíteni?

2009. aug. 26. 12:56
 3/3 A kérdező kommentje:

Megoldottam:

[link]

2009. aug. 26. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!