Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Segítség kéne CSS menügombhoz!...

Segítség kéne CSS menügombhoz! (? )

Figyelt kérdés
Hogy kell, hová kell írni a kódot (mlapnál) , jó kódokat stb.. kérlek segítsetek, és ne olyan válaszokat írjatok, hogy tanuljak, meg hagyjam a mlapot!!!
2011. okt. 3. 17:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz tanulni akkor szerintem reményvesztett a dolog. Vedd úgy, hogy sehogy.
2011. okt. 3. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
Kattints arra az izére, majd a hogyishívjáknál üss be két sornyi á betűt. Sikerült? Nem? Akkor tanulj!
2011. okt. 3. 18:32
 3/12 anonim ***** válasza:
azt hogy hol, azt nem tudom, mert messziről kerültem mindig is az ilyen izéket.. a hogyanra itt egy jó, és rézletess leírás: [link]
2011. okt. 3. 21:03
 4/12 A kérdező kommentje:

köszi a sok segítséget! hová írjam be a kódot, az kéne! nem a hülye duma, abból már sokat hallottam és a kezdőket sem kell lenézni, mert nem tudnak valamit! sőt! ez az oldal pont, hogy arra való, hogy segítsenek(TEK) azoknak, akik valamit nem tudnak! és ezzel semmit nem segítettetek! (-.-") + ennek most sok érteleme volt, és ha ti tudjátok a választ a kérdésemre, akkor pont hogy meg kéne tanítanotok, mert bármit kérdeznek az emberek, mindenhol azt látni, hogy előbb tanuld meg ezt meg azt...nem tudom, egyedül nehéz lenne megtanulnom!

Kössz még1szer a nagy semmit!

2011. okt. 3. 21:05
 5/12 anonim ***** válasza:

CSS-sel önmagában nem fogsz menüt készíteni, mivel az csak a stílus leírónyelve.

Minimum HTML is szükséges hozzá.

Ha egyéb csicsát is szeretnél, akkor pedig JavaScript kliens oldali programozásra is szükség lesz.

Amíg nem tanulod meg, hogyan is rendelj CSS tulajdonságokat HTML elemekhez, addig nem lehet érdemben segíteni.

Vagyis, előbb sajátítsd el a HTML és CSS alapjait, utána már tudunk érdemben segíteni.

Itt egy kis tanulnivaló:

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 3. 21:13
 6/12 anonim ***** válasza:

cicavirág nem azért szóltunk le mert kezdő vagy, hanem azért mert azzal indítottál h közölted h te nem vagy hajlandó tanulni és nyomjunk egy kész megoldást a segged alá. Arról nem is beszélve h te is pontosan tudod h az mlappal max az idődet b*szod el de értelme 0 (hiszen azt is kijelentetted h azon túl h nem vagy hajlandó tanulni még arra is fel vagy készülve, hogy valaki ezt fogja mondani), de ettől függetlenül erőlteted.

Na ez a gond, nem pedig az h minket zavarna h kezdő vagy.

2011. okt. 3. 21:15
 7/12 anonim ***** válasza:

most beírtam google-ba azt a két varázsszót, hogy: "mlap css"

mivel nem ismerem ezt a sz@rt, így nem tudom, de: ez válasz a kérdésedre?

[link]

2011. okt. 3. 21:16
 8/12 A kérdező kommentje:
hajlandó vagyok tanulni, nem arról van, szó! félreértés ne essék! csak ne azt mondjátok, hogy előbb tanuld meg oszt utána írj... pont ez a lényeg, hogy most szeretném megtanulni, és más mlapos oldalakon is láttam már css menügombot...
2011. okt. 3. 21:27
 9/12 anonim ***** válasza:
Aki nem hajlandó tanulni, annak egész életében segítségre lesz szüksége. Nem egyszerűbb most megtanulni valamit, hogy legközelebb ne kelljen itt írogatni? Te is gyorsabban haladsz a munkáddal, nekünk is kevesebb válaszolgatni való lesz. Mindenkinek hasznos, vagy én látom rosszul?
2011. okt. 3. 21:31
 10/12 anonim ***** válasza:

Tessék pár példa:

[link]

[link]

[link]

Remélem ezzel nem indítok el lavinát. Már előre félek, hogy jönni fognak sorba azok a kérdések, hogyan változtassam meg ezt és ezt a CSS tulajdonságot.

Ezt megelőzendő ajánlom ezeket figyelmedbe:

[link]

[link]

[link]

2011. okt. 4. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!