La policia Espanola virus ellen kéne SÜRGŐS segítség! Ötletek?
Megpróbáltam követni a neten található utasításokat, de nem tudom felülírni az explorer.exe fájlt a Windows mappámban, mivel a hozzáférés megtagadva! Rendszergazdaként vagyok bejelentkezve. Próbáltam módosítani a mappához való felhasználói hozzáférést a helyi menüből, de ez sem segített. Letöltöttem 3 ajánlott víruskeresőt, de egyik sem szedte le.
A segítségkérésem 3 irányú lenne:
1. Meg tudom változtatni a hozzáférést a windows mappámhoz, hogy felül tudjam írni a fájlt? Hogyan?
2. Milyen antivírust ajánlotok ez ellen? De kérlek benneteket, tényleg működőt küldjetek.
3. Parancssorból tudom felülírni az explorer.exe-t úgy, hogy ne tagadja meg a hozzáférést?
Előre is kösz a válaszokat!
minek dzsúdozol egy vírussal ?
én a helyedben simán újrahúznám a wint,azt a probléma megvan oldva,
az újra húzás 2-3 óra,és tuti az eredmény,
a víruskergetés meg akár 2-3 nap,és egyáltalán nem biztos,hogy jó is lesz utána a géped
Hamis virusirtót töltöttél le, az okozza. A Mozilla Firefox WOT kiegészítője WARNING üzenettel azonnal letiltotta az ilyen weboldalakat, ahonnan ez letölthető.
Lefuttatthatod ezt az online scannert, de jobb az újratelepítés.
Gratula, jól átvágott egy hamis vírusirtó, amelyik valójában TRÓJAI. És még követted volna az "utasításait"?
1. Rendszerfájlokat SOHA nem törlünk.
2. Mindenféle neten és Facebookon ajánlott hamis vírusirtót NEM szabad letölteni, mert az mindent vírusosnak talál. Aztán sok pénzért felajánlja, hogy "megtisztitja" a Windows-t. És hazavágja.
Nem telepítettem semmit a gépre. A vírus eltávolításával kapcsolatban nem fizettem semmit. Tudom, hogy az explorer.exe nem az IE.
Viszont a Win7 reinstallja során nem ajánlja fel a c: törlését, hanem egy windows.old mappába akarja rakni a régi rendszert. Ez zavaróbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!