Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem tudom használni a...

Miért nem tudom használni a save2pc pro-t mióta az Eset Smart Security-t (3. 0) használom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A save2pc Pro-t használom videóletöltéshez. Néhány napja a HTTP/1.1 400 Bad Request Error2 hibát ír ki. Eset Smart Security vírusírtót használok, amit szintén néhány napja telepítettem. Lehet-e összefüggés? Van-e beállítási lehetőség az E.S.S-nél, ha az lehet a probléma? Kérlek segítsetek! Előre is köszi!
2009. szept. 15. 13:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg az ESS tűzfalát nem állítottad be. Rendszergazdai fiók, ESS megnyitása, tűzfalat állitsd be Interaktív szűrésre. Főablak/Személyi tűzfal/Hálózati forgalom szűrése/Szabályok és zónák/Progik hozzáadása. Itt állítsd be, de előbb olvasd el a Sugóban, hogyan kell, bonyolult lenne látatlanban leírni. Hagyd a Tűzfalat Interaktívon, amig megtanulja, mit engedhet át és mit nem. Kérdezni fog folyamatosan, de ez az ára. Ha már megtanulta, akkor állitsd át Automatikus szűrésre.
2009. szept. 15. 14:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Minden Tűzfalat be kell idomitani, ez van az Eset Smart Security, a Karpersky IS stb. esetében is, nemcsak az ingyeneseknél. Mondjuk a ZoneAlarm Free kevésbé bonyolult.
2009. szept. 15. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat, megpróbálom.
2009. szept. 15. 18:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam. Sajnos a hibaüzenet ugyanaz. Sőt, egy kicsit kockáztattam is, vírusírtó nélkül próbáltam a letöltést, és sajnos a végeredmény ismét ugyanaz. Mi blokkolhatja még, ha nem a vírusírtó? A tűzfalnál a kivételeknél bepipáltam a save2pc-t. Jelzem, a program eddig működött ugyanezzel a gép-program összeállítással.
2009. szept. 15. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Valami fertőzés lehet a gépeden. Rendszergazdai oldalon kapcsold ki a Rendszer-visszaállitást, inditsd újra a gépedet, aztán futtasd le az ESET-et. Ha kész, megtalálta, akkor törlés vagy karantén, végül kapcsold vissza Figyelésre a Rendszer-visszaállítást.
2009. szept. 16. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!