Cuccster kérdése:
Van 2 wifi routerem, az egyiket használom, a másikat szeretném arra használni, hogy távolabbra továbbítsa a netet a laptophoz. Hogy tudnám megoldani?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 20:15
1/8 anonim válasza:
A hatótávját nem tudod megnövelni valószínűleg.
Annyit tudsz tenni, hogy az egyiket a ház egyik végében szereled fel, a másikat a ház másik végében.
Ha pl. a teraszon akarsz netezni akkor minél közelebb szereled a teraszhoz, de még a házon belülre mert nem túl vízállóak ezek a kütyük.
2/8 anonim válasza:
Ezt csak + 1 wifi routerrel tudnád megoldani.... 1 ami sugároz , 1 ami veszi ,ebből egy porton át utp kábellel a 3. router wan portjába és már megy is tovább , nem ilyen egyerű , de igy elméletileg működik , olyanról nem tudok ,hogy egy router antennán keresztül kapja a netet , és sugározná is(ha töbantennás , akkor se)....
3/8 anonim válasza:
de egyszerűbb ha veszel hozzá egy nagyobb teljesítményű antennát....:) és azt vezeted el messzebbre....
4/8 A kérdező kommentje:
nah akkor pontosítom a kérdésem.. a második wifi routert tudom e használni wifi usb stick helyett.. mivel gondolom a notiba épített wifi olyan amilyen, másrészt a routrenek van antennája.. ezért gondolom a hatótáv növekedést, a belső wifihez viszonyítva..
2011. máj. 2. 13:47
5/8 A kérdező kommentje:
a másik wifi sticken én is gondolkodtam, de minek vennék, ha a rutival is meg tudom/nám oldani??
2011. máj. 2. 13:48
6/8 anonim válasza:
meglehet igen , a routet lehet net fogadására is hazsnálni.... [link]
ugyan ez , csak nem ilyen antennával, hanem a gyári antennával.....a router wifin kapja egy másik routertől a netet , és szétosztja.....
7/8 anonim válasza:
ja és a képen szereplő jobboldani gép , egy wifis router egyik portjába van dugva , az antenna meg nem sugározza , hanem veszi a jelet , és osztja szét a a netet a portok közt....
8/8 A kérdező kommentje:
okés, kár, hogy nem látszik az egész link, de keresgélek az oldalon :)
köszi
2011. máj. 3. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!