Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van egy kártevő a gépemen? Ha...

Van egy kártevő a gépemen? Ha valaki ismeri akkor mondhatna róla valamit több lent.

Figyelt kérdés
a kártevő neve virtool:win32/obfuscator.XZ már az ellőt is volt de nem figyeltem rá és kitöröltem. Tudni szeretném hogy káros e a gépre és ha igen akkor menyire.

2013. márc. 7. 09:44
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

malwarebytes jo otlet..

friss crypterrel vedett server a legtobb virusirton atmegy, mindegy mi az..

2013. márc. 7. 12:40
 12/18 anonim ***** válasza:
Ez nem egy adott vírus, ez valszeg egy ismeretlen, vagy statikusan nem elemezhető packer. Igazából annyit jelent, hogy a kereső nem tudja ellenőrízni, és ilyen packerrel sokféle malware-t tömörítenek.
2013. márc. 7. 19:02
 13/18 A kérdező kommentje:

lefuttattam a teljes virus keresést és nem talált semmiféle virust-fenyegetést.

Ez a virus amúgy egy jaték iso fájljában volt a crack mappába és egyből töröltem is az egész játékot.

2013. márc. 7. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
akkor a crack volt tömörítve valamilyen fent említett packerrel. Húszból egyszer van benne valami meglepetés malware is, máskor csak vakriasztás. Dobj fel egy vmware-t, és abban futtasd
2013. márc. 7. 20:33
 15/18 A kérdező kommentje:

vmware? az az advanced system care vagy ccleaner nevű program ezek is törlik a malware t nem?

vagy valami ilyesmi.

2013. márc. 7. 20:53
 16/18 anonim ***** válasza:
a vmware emulátor, ha ott futtatsz gyanús cuccot, nem tehet kárt a gépedben (ha nem mountolod bele a hdd-det, meg a hálózatot stb.). persze, ha malware, akkor minden leszedi ami felismeri, de ez nem kártevő, hanem VirTool, és már kétszer leírtam, hogy miért sír a viruskereső
2013. márc. 7. 20:58
 17/18 A kérdező kommentje:
oké már értem köszönöm a választ
2013. márc. 7. 21:01
 18/18 anonim ***** válasza:
2013. márc. 8. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!