Milyen vírus ez?
Figyelt kérdés
Valami vírus van a gépemben a víruskereső így írja:
PUP.bProtector
A Registry elemek között volt.Mi ez és mit árthat a gépnek.Kérlek segítsetek.
2012. aug. 31. 17:33
1/3 anonim válasza:
nem tudom,de kőrül néztem a netem és ezt találtam: [link] a legalján van a video- és ott a megoldás kövesd a lépéseket...sok szerencsét
2/3 anonim válasza:
első vok ha elakarod olvasni azt az angol szöveget és nem tudsz angolul akkor a linkjét másold be ide: [link]
ja de ezt csak írom,ha oda belinkeled csak megjeleníti és lefordítja az angolt de csak azt csinálja ott nem tudod elindítani a videot
3/3 A kérdező kommentje:
Az eltávolítással nincs bajom mert már az antivirus elintézte, inkább arra vagyok kiváncsi hogy mit árt a rendszernek, lehetőleg magyarul, mert evvel a fordítóval sem értettem többet mint angolul,csak annyit hogy összekuszálja a gépet.Meg még kapott vmi "Adware vundo variant x32",ez vmi reklámprogram de nem tudomhogy mit csinálhat mert nem éreztem semmi változást.
2012. aug. 31. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!