Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy van ez? 1 hét után...

Hogy van ez? 1 hét után találta meg a vírust.

Figyelt kérdés

Valahogy bekapta a gépem a Google Redirect Virus-t. Baromi idegesítő volt. Végig mentem mindenféle eljáráson, amiket ajánlottak. Semmi sem használt. 3 féle kémprogramot futattam meg malware keresőt, meg minden... de semmi.

Néha 10 percekre megjavult, mintha elbújt volna.

Aztán meguntam. Elkezdtem felkészülni az újratelepítésre. Elkezdtem programokat letörölni... hogy átlássam mire lesz majd szükségem.

Aztán napokkal később az egyik bekapcsoláskor a vírusírtóm talált egy vírust. Újraindíttatta a gépet, kinyiírta a kártevőt és megjavult a google is...

Na akkor ez most hogy volt? 1 hétig miért nem találta meg?

2012. aug. 31. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

több oka van:1 lehet addig nem volt az adatbázisába.

Meg a vírusirtó ugy mükdöik hogy mikor a vírusok terjednek,akkor észre vesz i azt a müveletet és leállitja ,karantén.

amugy bocs hogy kérdezem,de milyen vírusirtót használsz?

2012. aug. 31. 13:50
 2/5 A kérdező kommentje:

AVG-t. Tudom nem a legjobb... de 5 éve használom és nem volt vírusom.

És végül most is kihúzott belőle, pedig már majdnem újrainstalláltam a gépet.

2012. aug. 31. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:
most mázlid volt...
2012. aug. 31. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Az az eszméletlen RUNDLL (rendszer-visszaállítás) hajlamos a vírust is visszaállítani.

Ennek egy megoldása van. Kapcsold ki a Rendszer-visszaállítást, inditsd újra a gépet és ereszd rá az AVG-t. Ha bezárta a karanténba, megint újraindítás és kapcsold vissza.

2012. aug. 31. 23:39
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyébként a törölgetéssel tetted hozzáférhetővé az AVG számára.
2012. aug. 31. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!