Firefoxot használok, és amikor kijelentkezek, eltűnik az e-mail cimem a mezőből! Mindig irhatom újra. Miért van ez és mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
hosszú mindig beütni,és hiába pipálom ki a kis mezőt alatta2013. febr. 17. 15:46
1/6 anonim válasza:
bekelentjezési lapon az email és jelszó alatt nincs olyan lehetőség (kérdés) hogy: megjegyezze ez a lap az email és jelszó . és a kérdés elött egy négyzett amibe pipát lehet rakni?
2/6 anonim válasza:
vagy egy ilyen szöveg hogy: Megjegyzés ezen a számítógépen,
és elötte egy négyzet, abba rakj pipát
3/6 anonim válasza:
vagy így nézd meg:
Töröld az oldalt a kivételek közül.
Windowsban: Firefox->Eszközök /Beállítások/Biztonság/Web jelszavak mentése/kivételek.
4/6 A kérdező kommentje:
a pipát próbáltam,de akkor is eltűnik mindig,és én CSAK az email cimemet szeretném hogy megjegyezze!!
2013. febr. 17. 17:29
5/6 anonim válasza:
akkor amiket még fentebb irtam azokat probáld meg.
Én operát használok,nekem az teljesen bevált,
6/6 A kérdező kommentje:
próbáltam,és akkor sem marad ott az email cimem! de azért köszi a segitséget! :)
2013. febr. 17. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!