Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hogy lehet letiltatni a Panda...

Hogy lehet letiltatni a Panda vírusirtónak hogy egyes programokat teljes egészében használhassak, vagy mi mást kell csinálnom, Firefoxot használok böngészőnek?

Figyelt kérdés

Az operációs rendszerem meg Windows 7.

Az orbit downloaderrel nem tudom letölteni a youtuberól a videókat, végig tölti a csíkot a videó és az orbittal le akarnám tölteni és nem megy 0%-nál ki írja hogy a csatlakozás nem sikerült.

Próbáltam mással programmal is az se volt jó, ez a Orbit a jó, korábban ezzel töltögettem.

Tűzfal kikapcsolása,Panda kikapcsolása, és még mit csináljak, mert biztos hogy valami nem engedi hogy töltsek az Orbittal.

Annyit még hozzá tennék hogy egy 135kilobájt per secundum helyett csak 100-al töltök, lassab is lett a net.

Bocsi hogy ilyen hosszú lett.

2012. márc. 16. 18:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem tudom, én is Win 7-et használok, meg Firefoxot, és ugyan ilyen problémám volt. (bár én nem pandát, nortont használom)

Végül áthívtam egy kocka gyereket, és megcsinálta.

Sok szerencsét!

2012. márc. 19. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!