Teljes rendszergazda jogosultságú fiók Windows 8 alatt?
A problémám csaknem teljesen megegyezik az itt leírtakkal:
Az egyetlen érdemi információt itt találtam:
,de ha a parancsot beütöm a felugró ablakban megjelenő üzenet csak annyit árul el.hogy "Ez a beépülő modul nem használható a Windows 8 ezen verziójával"
Ha valaki esetleg tudja,hogy hogyan és hol lehet az én verziómban beállítani ezt,kérem ossza meg velem!
Köszönöm előre is!
Azért kicsit ijesztő, hogy milyen régi ez a kérdés, és ki kell emelni. Meg az is, hogy mennyi hülyeséget írtak alá...
Mindenféle varázslatot mellőzve beírod google-be, hogy "completely disable uac", és rögtön az első találat adja a megoldást.
De azért kiírom ide neked:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\EnableLUA értéket átállítod 0-ra. Utána reboot. Innentől minden admin fiók full jogokkal rendelkezik, mint vista és 7 alatt, ha az uac ki van kapcsolva.
Figyelem, a metro cuccok nem működnek így, bár ez inkább nyereség, mint veszteség. Ha mégis kell valami metro cucc, akkor a feladatod elvégzése után a fenti kulcs alatt az értéket visszaállítod az eredetire (1) és reboot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!