Teljes rendszergazda jogosultságú fiók Windows 8 alatt?
A problémám csaknem teljesen megegyezik az itt leírtakkal:
Az egyetlen érdemi információt itt találtam:
,de ha a parancsot beütöm a felugró ablakban megjelenő üzenet csak annyit árul el.hogy "Ez a beépülő modul nem használható a Windows 8 ezen verziójával"
Ha valaki esetleg tudja,hogy hogyan és hol lehet az én verziómban beállítani ezt,kérem ossza meg velem!
Köszönöm előre is!
Köszönöm a választ!
Az a probléma,hogy a programot először IObit Uninstaller-rel próbáltam eltávolítani aminek az lett az eredménye,hogy nem törölte le rendesen,a parancsikont viszont eltüntette,és a manuális eltávolításhoz kellene a jogosultság.
ne tévesszen meg, jó a win8-hoz
Az UAC-t kikapcsoltam,de a csoportházirend beállítása nem sikerül...Letöltöttem ezt a programot,
de nincs Felhasználói fiókok felügyelete kategória.
Ami még izgalmasabb,hogy bekapcsoltam a rendszergazda fiókot és még onnan sem engedi letörölni...érdekes.
A System fiók aktiválásával is próbálkoztam,az itt leírtak szerint [link]
(a rendszergazda fiókban)
A parancssort sikerült System jogosultsággal felruháznom,de amikor az explorer.exe-t törlöm és újra elindítom már nem tölti újra rendesen az Asztalt,de a parancssoron már látszik,hogy sikerült az átállítás,ezért DOS parancsokkal kísérleteztem.Először törölni akartam(rd "konyvtarneve" /s) aztán észre vettem,hogy a mappa írásvédett,így ezzel a paranccsal is próbálkoztam:attrib -r -s konyvtarneve
De törlésnél "a hozzáférés megtagadva",az attribútum módosításánál "Acces denied" kiírás az eredmény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!