Windows-hez értő emberek telepítés, redszergazda jogok? (bővebben lent)!
Sziasztok, leírom a problémám gyökerét: a League of Legends játékot letöröltem, majd amikor újra akarom rakni, a hivatalos oldalról leszedett telepítő exe file nem indul el, bárhogyan is próbálkozom. Barátaim szerint ez azért van, mert a Pando Media Boostert, nem töröltem le a gépről, vagy legalábbis nem jól. Ám amikor a vezérlőpultban le szeretném törölni, azt írja ki hogy rednszergazdai jogosultság szükséges hozzá, ÁM DE:
az én felhasználómnak adtam rendszergazdai jogot,vagy amikor ezt végig csinálom: [link] amit itt ajánlottak gyk-n, az utolsó lépésnél egy hibaüzenetet kapok: Hiba történt a következő biztosnági beállítások érvényesítésekkor::/C Windows/system32/0409 HOZZÁFÉRÉS MEGTAGADVA!
EMBEREK NAGYON SZÉPEN KÉREM valaki segítsen, vagy abban hogy ezt hogy lehetne megoldani, vagy a league of legends telepítésének alternatív módjában, ami 100%-os.
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Egy próba aztán innen folyt :
köszi a választ, azt el felejtettem odaírni, hogy dühömben már letöröltem a Pando Media Boostert DE: csak úgy hogy megnyitottam a mapáját és jobbclick törlés :S
Amúgy az linkelt uninstaller a következő hibaüzenetet írja:
a program eltávolítójának az indítása nem sikerült!
Akkor megvan a megoldás ,Pando Media Boostert ujra felkell raknod
A játékot is simán törölted?
tehát jobb klikk törlés?
Nem, azt a vezérlőpultban töröltem, le a Pando-t is csak dühből töröltem le a primitív módszerrel!:D
TEhát felrajkam, aztán az uninstallerrel letöröljem?
Nem fog működni továbra is fel fog állni
de egy kérdés honnan töltötted le a játékot és van e valamilyen hiba üzenet?
ccleneart is ki probálhatod de nem hiszem hogy segítene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!