AVG Vírusirtó programmal csináltam egy ellenőrzést mert kaptam egy backdoor nevezetű vírust. Meg csináltam az ellenőrzést és a külső vinchesteremre írta hogy megtalálható ez a vírus!?
Figyelt kérdés
Karanténba helyezte a mappákat amikben sok film, játék, zene volt nos a meghajtón írja hogy még ott vannak a mappák mert ugyan annyi szabad és foglalt hely van rajta mint a vizsgálat előtt! De ha belemegyek a vinchesterbe akkor ott nem látom a mappákat !!!!! Próbáltam hogy a mappabeállításba nincs e rejtve de semmi eredménye ! FONTOS !! ?2013. febr. 10. 15:44
11/13 anonim válasza:
Én megbízok az ESET Smart Security6-ban, két napja le akarta tiltani a Skype-t. Mint kiderült, észrevett valamit, ez a Backdoor lehetett az. Ma már engedte.
12/13 anonim válasza:
azért megkérdezném a skype illetőt honnan szedte össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!