AVG Vírusirtó programmal csináltam egy ellenőrzést mert kaptam egy backdoor nevezetű vírust. Meg csináltam az ellenőrzést és a külső vinchesteremre írta hogy megtalálható ez a vírus!?
"Backdoor (program)
A Backdoor (hátsóajtó) program olyan, a felhasználó számára álltalában nem látható elem, amely telepítése után teljes kontrollt adhat a számítógép felett egy vagy több távoli személynek. Így a Backdoor terjesztőjének vagy használójának lehetősége nyílik arra, hogy az Interneten keresztül egy másik gépen tárolt adatokat megtekintsen, módosítson vagy töröljön, de emellett segítségével "megfigyelhető" a gépen dolgozó felhasználó - követhető, hogy mely billentyűket nyomta le, milyen jelszavakat használt, mely Web-lapokat látogatott meg stb. A lehetőségek elméletileg korlátlanok, gyakorlatilag a megvalósítástól függenek."
Futtasd le ezt az online scannert:
1 válaszoló : Tudom ezt én is láttam !!!
2 válaszoló : Most csinálom ! de nem a vírustól félek igazán hanem hogy a vinchestremen el e tudom majd érni a régi mappákat :/
Ezek közül valamelyik lesz, írd ki, melyik? Backdoor Win32?
Megpróbálok rákeresni. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!