Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Külső WIFI adaptert hogyan...

Külső WIFI adaptert hogyan kapcsolhatok LG Optimus 2x-re (backtrack, aircrack)?

Figyelt kérdés

Felraktam rá a Backtrack linux disztrót WIFI hackelés... khm... biztonság tesztelés céljából (aircrack), és kiderült, hogy egy telefon WIFI chipje sem rendelkezik az un. monitoring móddal (kivéve Nokia N900). Viszont láttam egy olyan videót, ahol a srác a tabletjéhez külső WIFI adaptert csatlakoztat, de azt nem mondta el, hogyan és így működik az aircrack. Van egy mezei USB-s WIFI adapterem (ennek a típusát sajnos csak holnap tudom megmondani, de addig jöhetnek a megvalósítási ötletek) és ezt szeretném hozzákapcsolni a telefonomhoz valamilyen USB bemenet-micro USB kimenet átalakítóval, viszont driver is kellene. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.

Előre is köszönöm.

2012. szept. 9. 00:24
 1/7 anonim ***** válasza:

Egy valamit magyarázz el nekem kérlek.

Mégis mi a jó fenéért rakták fel egy desktop operációs rendszert egy mobil telefonra???

2012. szept. 9. 00:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Olvasd el még egyszer...
2012. szept. 12. 17:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Elég sokszor elolvastam, de köszi...

A kérdést továbbra is fenntartom, mi a jó fenének kellett egy desktop linuxot egy telefonra feltenni?

Ezek után ne csodálkozz, ha valami nem megy.

Amúgy pedig nagyon esélyes, hogy meg kell keresned a desktopos driver forráskódját és azt le kell fordítanod az aktuális telefonon futó kernelhez.

2012. szept. 12. 20:54
 4/7 A kérdező kommentje:
"Felraktam rá a Backtrack linux disztrót WIFI hackelés... khm... biztonság tesztelés céljából (aircrack)"
2012. szept. 13. 18:31
 5/7 anonim válasza:

Tedd fel a back track5 öt az már sok usb wifit támogat pci usb egyaránt tp-linkeseket azt mindet!

ha nem megy akkor commwiew for wifit használd az windows rendszeren megy és jól működik wep wpa wpa2 kód vissza fejtésére alkalmas töltsd le hozzá a win alatt futatható aircracket programot + magyar wordlistet vagy generálj magadnak egyet

2012. okt. 23. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
@13:21: Nem tudom feltűnt-e, hogy egy TELEFONRA szeretné feltenni.
2012. okt. 23. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Telefonon nem tudom hogy megy de én ismerem és használom az aircracket, PC-esetében hogy használni tudjad egy speciális módosított driver kell tehát a síma bolti driver az nem jó hozzá.
2012. nov. 1. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!