Win 7 re milyen virusirtót tegyek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 5. 19:25
11/22 szántóvető válasza:
Panda vírusírtó tapasztalat?-bocs az OFF-ért.
13/22 deusvinorum válasza:
A Panda szar! Nekem is volt és vírusos lett a Panda magából se tudta kiírtani, nincs gond mióta Avasttal vagyok.
15/22 Motorman válasza:
Ha nincs pénzed, AVAST, ha nem gond anyagilag, akkor NOD! Egyébként sajnos a legjobb vírusirtó az óvatos böngészés. A vírusirtók ismert vírusok adatbankjából frissítve dolgoznak, mint az influenza oltás. Amennyiben új kártevő jön, az ellen semmi sem segít... :(
16/22 anonim válasza:
17/22 anonim válasza:
A vírusirtó nekem olyan, mint az egészség megőrző gyógyszerek. Azért szedj valamit, hogy ne legyél beteg, nem akkor szedsz valamit, ha beteg vagy. Nekem soha nem volt vírusirtó a gépemen, és általában nincs is semmi baja, de ha mégis van valami, akkor azt kezelem és kész. Felesleges pénz, és erőforrás kidobás a vírusirtó szerintem...
18/22 anonim válasza:
Én se használók,több mint 1éve.Hetente 1x lefuttatom a malwarebytest,az elegendő is.Sose volt problémám,igaz nem kattintgatok minden ari dologra,linkre... Ésszel kell nettezni azt vallják..
19/22 anonim válasza:
Gondolom a bejárati ajtót se csukod otthon. Na egy antivírus program pontosan a biztonsági ajtó szerepét tölti be.
Vagy a vitaminét, ha már ezt a hasonlatot kedveled.
20/22 Janee1990 válasza:
nekem jól működik az AVG, én ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!