Milyen ingyenes és magyar nyelvű vírusirtót telepítsek (és honnan), hogy ne kapjak mindig hülye reklámokat az oldalaimon?
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 15:08
1/10 Komplikato válasza:
Nekem most AVG volt fent és nem volt vele semmi bajom, csak kicseréltem Comodo Internet Security-re mert egyszerűbb volt a tűzfal + vírussírtó témát megoldani. Utóbbi nem tud magyarul.
2/10 anonim válasza:
+ Adblock Plus..., Adblock Pro (a böngésződnek megfelelő reklámszűrő kiegészítő)
és a reklámszűrést beállítod.
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
nálam az eset smart security van fent és szinte minden hirdetést leblokkol amit az ilyen lájkolós oldalak dobálnak be új ablakokban...
5/10 anonim válasza:
A böngészőkben kell megoldani.
Mozilla Firefox. Google Chrome:
Adblock Plus reklámblokkoló külső szűrőkkel (magyar, német, román).
NoScript kiegészítő.
Le lehet tiltani a felugró ablakokat.
Én egyáltalán nem látok reklámokat.
6/10 anonim válasza:
Comodo Internet Security 6-os változata még nem tartalmaz magyar nyelvet ha minden igaz.A régebbi verziók persze,hogy magyar nyelven is vannak.
Reklámok ellen meg adblock van firefoxra és chromera is..
8/10 dr. KING SCHULTZ válasza:
Egyértelműen Avast! Home.
Viszont a reklám blokkolásthoz Adblock kell, nem kergető
9/10 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat, csak kapkodom a fejem...viszont a böngészőben hogyan kell beállítani a szűrést? amatőr vagyok sajna :(
2013. jan. 30. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!