Ajánlanátok egy jó vírusirtót a lenti kritériumok alapján?
Szóval ezek alapján:
-ingyenes legyen
-ne foglaljon sok helyet
-viszonylag jó legyen(tehát a legtöbb vírusfajtát ismerje,legyen állandó védelme,stb.)
-ne cseszegessen állandóan a frissítésekkel és ne hozzon fel fél másodpercenként valami ablakot ilyen-olyan ürüggyel.Tehát csak "figyeljen" odalent a tálcán csöndesen,amíg én netezek,meg stb.
Előre is köszönöm a válaszokat!(igen,googlet is próbáltam)
"ne cseszegessen állandóan a frissítésekkel"
Ha nem frissül egy vírusirtó adatbázisa nem fogja ismerni a vírusokat.
" ne hozzon fel fél másodpercenként valami ablakot ilyen-olyan ürüggyel"
Ha vírusos hadd hozza,a túlzott téves riasztás ma már egyikre sem jellemző
Avast.
Azzal is sajnos meggyűlt a bajom.Pont az volt az,ami percenként hozott elő egy új ablakot,ráadásként mellé még nem is védett rendesen.
Azért köszi a tippet.
Annyit még elfelejtettem a kérdéshez írni,hogy ha lehet,akkor linkeljetek is,honnan tölthetném le,vagy legalább,hogy melyik verziót töltsem.Köszi.
"Ha vírusos hadd hozza,a túlzott téves riasztás ma már egyikre sem jellemző "
Nem riasztást hozott fel,legtöbbször csak kérdezgette,hogy bekapcsoljam-e az ilyen-olyan módot.(játék mód,meg hasonlók).
Én messziről elkerülném az avastot!
Panda cloud.
Lehető legjobb: ingyenes, felhő alapú, alig eszi a gépet, nem frissítget, nem fogja a sávszélességet és offline is tud működni.
Ennél több nem is kell. Soha nem ad felugró abalkot, a reklámcsíkja kikapcsolható.
Avastot en is elkerulnem sok galibat tud okozni.
Panda cloud tenyleg jo,azt en is batran ajanlom.
"Ha vírusos hadd hozza,a túlzott téves riasztás ma már egyikre sem jellemző "
Nem riasztást hozott fel,legtöbbször csak kérdezgette,hogy bekapcsoljam-e az ilyen-olyan módot.(játék mód,meg hasonlók)
Mert van rajta több hasznos funkció amit egyszer kell beállítani.Az avast is felhő alapú 8 féle védelmet tud köztük a p2p,letisztult kezelőfelülettel személyre szabhatóan ami ezek szerint neked túl magas.
A lényeg hogy legyen vírusvédelmed valamilyen mert jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!