A számitógépen le tudja a hallgatni a bátyám hogy én a másik szobába mit beszélek telefonon a barátommal vagy bárkivel?
de inkább küldd el a kérdezőnek privátban az ip címét
és ha egyezik, majd kiírja ide kommentben (hehe :D, nem fűzök hozzá nagy reményeket)
Aki megkér és felveszi velem a privátot annak megszoktam csinálni.
Sok a nyomi, beképzelt, nagyszájú akiket meg kell néha leckéztetni, és én meg még pár ember ezt kérésre szívesen teljesítjük.
Amúgy te nem látsz, de én látlak tudod:D
Mondjuk azt sem tudod, ki vagyok, mivel foglalkozok, így elég nehéz beszólogatni.
De felveszem veled a privátot nyugodtan, de csak itt az oldalon. Aztán derítsd ki az IP-t.
hm kérdezőnek ment az ajánlat kedves hehx.:D
Tovább nem ragoznám, mivel modik figyelik a dolgot.
Én csak azt nem értem, hogy miért kellene tudnom azt hogy kivagy ahhoz hogy megszivathassalak pl?
Vagy te is így szoktad?
Amúgy engem könnyen megtalálsz szerintem, mert kiváló munkámnak hála fb-n és yt-n admin vagyok, csak egy kis ész kell.:)
"Én csak azt nem értem, hogy miért kellene tudnom azt hogy kivagy ahhoz hogy megszivathassalak pl?"
Én csak azt nem értem, miért ilyen gyenge a szövegértelmezési képességed.
Nem ahhoz kell, hogy engem megszivass, ahhoz kell, hogy olyan dolgokat mondj, amit talán el is hiszek.
Továbbá várom, hogy integethessek neked a kamerába.
Kedves, gondolom te is ezt űzöd.
Addig nem tudsz integetni míg el nem feketedik a képernyő.
Ha szeretnéd a szakmát űzni jelentkezz az AS-nál.
Felvétel van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!