A számitógépen le tudja a hallgatni a bátyám hogy én a másik szobába mit beszélek telefonon a barátommal vagy bárkivel?
Technikailag igen: Mi kell hozzá?
1.ő számitógépe + tied csatlakozik egymáshoz interneten vagy hálózaton!
2. Ő tudja a géped jelszavát, vagy be tud lépni hálozaton vagy interneten.
3. Van mikrofon, + és müködik skype, vagyvalami program.
4. Ha nincs bekapcsolva a gép nem jön létre kapcsolat.
Gyakorlatilag is ezek kellene hozzá, skype-ra nincs szükség hogy fusson...
Egyébként meg android telefonra is vannak exploitok, és megteheti azon keresztül is...( közvetlenül a telefonból)
Azonkívül, ha ez igaz, akkor az illegális, és büntethető. prűáld meg rábizonyítani, hogy ő volt, és utána menj át hozzá és verd össze/ vagy szólj a szüleidnek, hogy egyértelmű bizonyítékod van erre, és ez illegális...
Konkrétan egy évet, ha nem többet( személyiségi jogokkal való visszaélés miatt) simán rá lehetne húzni... Még akkor is, ha ő telepítette a gépedre, vagy a mobilodra, úgy, hogy közevetlenül hozzáfért mindkettőhöz.( term. nem kötelező feljelenteni
szerintem csak üres fenyegetés.
Nézd meg hogy milyen számodra ismeretlen alkalmazások vannak a mobilodon és távolítsad el őket
Megvalósítható természetesen, de ez csak üres fenyegetés, mond meg neki ha nem fogja be a lepénylesőjét lenyomozom és neten keresztül megfingatom.
Már eleve nem nehéz ha rajta vagy ezen az oldalon, csak a cím alatt egy másik gépet kell keresnem :)
"Már eleve nem nehéz ha rajta vagy ezen az oldalon, csak a cím alatt egy másik gépet kell keresnem :)"
akkor írd már le ide a kérdező ip címét, vagy privátban, köszi -.-'
Nem tehetem meg bocsi.
De ha gondolod megfingathatlak téged is.
Webcamod van?
Azon keresztül a legjobb, sok hülye fej van :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!