Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Melyik az a keylogger amelyik...

Melyik az a keylogger amelyik egy másik számitógépen van de de nekem küldi el a leütött billenytüket, screenshootokat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Remote Desktop - Távoli Asztal
2010. máj. 2. 11:22
 2/8 A kérdező kommentje:

de ez ilyen kémkedésre kellene.. :)

szóval úgy hogy a másik ne tudjon a programról...

2010. máj. 2. 11:55
 3/8 anonim ***** válasza:
leírom a nevét HA megmondod miért kell :)
2010. máj. 2. 12:32
 4/8 A kérdező kommentje:

közben megkaptam az elite keylogger 4.7-et...

viszont nem lehet megcsinálni hogy beírom az illetô ip címét és akkor úgy figyelem... vagy más progi amihez csak ip kell...és kémkedik?

azthiszem apám "rossz" oldalakra jár munkahelyén...ezt akarom kideríteni, nembiztos h elhiszed de én elmondtam h miért kellene ;s

2010. máj. 2. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:

de ha ki gépére akarsz apádéra aki a munkához használja (1)SAJÁT gépét vagy a munkahelyi gépet ami (2)NEM AZ Ő TULAJDONA

mert ha (2) csatlakozol fellakk feljelenthetnek, apád álása is mulhat rajta

am egyszerüb megoldás megnézed a naplózott vagy nemistom miben hogy mitnézett meg mikor ..

ezt a fajtát még nemprobáltam de tess:

[link]

2010. máj. 2. 14:47
 6/8 anonim ***** válasza:

A legjobb megoldás az ún. Hardveres keylogger.

Ez egy pendrive méretű cucc, amit a billentyűzet és a PC közé csatlakoztatsz. Nagyjából 8000 Ft-ba kerül, neten lehet rendelni. Két hátránya van: használatához 100% fizikailag hozzá kell férni a célszámítógéphez, valamint csak és kizárólag a billentyűzetet figyeli, ezért könnyű ellene védekezni.

Úgy működik, hogy a csatlakoztatás után be kell gépelned a billentyűzeten egy ún. varázsszót, amivel aktiválod. Ezek után minden billentyűleütést a saját memóriájába ment. Ahhoz, hogy hozzáférj a tartalmához, megint be kell írnod egy varázsszót. Ezek után, általában egy jegyzettömbbe, kiírja a tartalmát.

Ha bővebben akarsz róla olvasni, keress rá Google-ben; nem szeretnék ide kisregényt írni róla.

2010. máj. 6. 19:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Háát én pont tegnap telepítettem fel a KGB keylogger nevű pogit és nagyon tuti... be tudod állítani h e-mail címedre vagy FTP-re küldje az adatot (FTP-t nem minden szolgáltató ad, nekem pl ad a UPC) és fel teszed bárki gépére, majd be állítod, h ne látszódjon sehol. Se folyamatok se ikon, sőt még a program files-ba is el van rejtve. Szóval nekem az nagyon be jött, ha le szeded akkor NE a free-t hanem torrentről amibe van serial is mert a free az kaki. Asszem 4.7verzio a legújabb, de nem biztos, ja és az updatet majd kapcsold ki h ne frissítse a programot.
2010. szept. 29. 22:10
 8/8 anonim válasza:
És hogy küldöd el egy távoli gépre??
2015. febr. 1. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!