Mit csináljak ezzel a vírussal, vagy nem is tudom mivel? SOS
Még annyit:
Szüntesd meg a netkapcsolatot,indítsd ujra csökkentett módban és így már tudsz molyolni a gépben.Semmi köze ahhoz hogy eredeti vagy nem a rendszered(loader).Nekem eredetire is jött.
Nem kell újraraknod a gépet!Nézd meg a videót amit linkeltem.
Én a negyedik gépet állítottam talpra.
kedves utolsó: ha megszüntetem a netet és csökkentett módban elindítom, akkor tudok lementeni dolgokat a gépemről, és attól függetlenül ugyanúgy újra kell rakni?
amúgy találtam a neten egy ilyet: windows defender offline, elvileg ez is segíthet, szerintetek jó?
Ez természetes hogy megijedsz.
Ingyenes vírusirtóval is megoldhatod én avast-al csináltam,decemberben még nem tudta leszedni de január közepétől már elbánik vele.
Csökkentett módban IGEN le tudsz menteni adatokat.
Csökkentett modban elindítod az avastot(ha más van azt)a lényeg hogy rendszertöltéskori vizsgálatot(boot)tudjon különben az explorer exe működik és működő rendszerből nem tud eltávolítani.
Azt írom amit probáltam:
Avasztikon klikk
Számítógép átvizsgálása
Rendszertöltéskori vizsgálat
Ütemezés
Újraindítás
Ha találatot mutat F2 és tovább végzi a dolgát magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!