Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast vagy NOD 32?

Avast vagy NOD 32?

Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 17:46
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Ma frissitettem ESET Smart Securityt 4.2-re. Másfél éve használom, semmi gond nincs vele, a tűzfala egészen kiváló. Ez a lényeg: nem a virus, kémprogram irtás, hanem az, hogy be se jusson a gépre semmi.
2010. jún. 25. 22:12
 32/35 anonim ***** válasza:

Nod32-t inkább ne, az újabb változatát az Eset Smart Security-t akkor már!

Amúgy annyira oltári nagy baromság, hogy a tört vírusirtó beenged mindent meg ilyenek...Nekem volt legálisan Avast!-om...egy Worm szétvágta a gépet, volt Kaspersky-m is legálisan és egy Malware ett meg!

Eset Smart Security-t Lifetime Crackel használok és semmi baj nincs vele, eredeti szerverről frissít, eredeti program az Eset odlaláról!

2010. júl. 23. 09:30
 33/35 anonim válasza:
100%

nod nál minden jobb .(bár még nem próbáltam az avastot)

mi szól a nod ellen?:

két éve megkaptam az msn-es vírust amit nod le se sz.rt .

3 éve egy erős vírusnak köszönhetően az xp-ém megkapta a kék halált.(össze omlott az op.rendszerem)

1 éve egy vírus felpörgette a winchesterem, el is tört.

tanúlság: senki ne fizessen elő a nodra , nem veszi észre a vírusokat

2010. okt. 14. 16:57
 34/35 anonim válasza:
bocsesz elírtam a cpumat törte
2010. okt. 15. 10:23
 35/35 anonim ***** válasza:

avast márcsak azért is mert ingyenes. Nincs 100%-os antivírus program de ha véletlen vírustámadás áldozata lenne a géped (amit kétlek) legalább nem fizettél a vírusírtóért.

A program letöltése: [link]

1 évi ingyenes licenc regisztrálása a programhoz: [link]

2010. okt. 15. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!