Avast vagy NOD 32?
Figyelt kérdés
2009. aug. 31. 17:46
11/35 anonim válasza:
Nekem régebben NOD-om volt. Hát, hagy ne mondjam, több mint 100 vírust szedtem vele össze... Újratelepítés... Most Avast-om van, eddig bevált.
12/35 anonim válasza:
En NOD-ot hasznaltam azelott, de kb. 2 eve avast-ra valtottam. De kinek a pap, kinek a papne :)
13/35 anonim válasza:
panda? attya isten... Avast emberke ;) nem zablja a gépet és jó is ;)
14/35 anonim válasza:
Én az Eset Smart Securityt javaslom.
Ugyanazok gyártják mint a Nodot, tartalma egy Nod32, tűzfal, és kémprogramirtó.
1 éve nincs bajom vele, a Noddal pedig megjelenés óta elbírok.
Ha vírust talál, választhatsz, hogy törölje, megtisztítsa, vagy helyezze karanténba.
15/35 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy avast.
Nem zabál annyi memóriát, mint a nod.
Sokkal gyorsabb. Megbízhatóbb.
Ezt mind tapasztalatból mondom.
16/35 anonim válasza:
Én is az Avast-ot ajánlom mert nekem jól működik! Mindig elintézi nekem a vírusokat! A NOD32 az sz.r!!!!! Volt olyanom is és mindig tiszta vírus lett a gépem és amikor meguntam akkor váltottam Avastra. :)
17/35 anonim válasza:
ESET Smart Security 4.0 a legjobb eddig (négy éve van itthon netem). Tűzfal, vírusirtó és kémprogi irtó egyben. Néhány napja "ejtette el" az első zsákmányát, amikor a Google-t támadta meg a Groups trójai. Zárta a netet, aztán leirtotta, ki is írta. Én meg csak néztem, mint a moziban. Csak a gyártó cég oldaláról letöltött NOD a megbízható, a többi kamu. (Aki kinait használ, magára vessen). Az igaz, hogy nem volt olcsó, de megbízható és egy évig jó a licensze. Naponta többször is frissiti magát automatikusan. Itt vannak a próbaváltozatok: [link]
18/35 anonim válasza:
Egyértelmű hogy Nod ha eredeti semmi gond nincs vele!
Figyu: Ha vírus irtó illegális az kb olyan mint ha van testőröd és meg tudja hogy nem fizetsz neki hátba szúr.
19/35 anonim válasza:
Nekem is avastom van és nagyon jó.
20/35 anonim válasza:
Avast! a nod egy kaki, minden téren.Avast! előnyök: gyors,kevés memóriát eszik,van boot idejő keresés (a nodban nincs ami miatt a fejlesztőknek adnék egy plusz pofont),ingyenes,egyszerű kezelni de a bonyolultabb részek is érthetően vannak megcsinállva nem minta nodnál hogy van 3 gomb az egyszerű módban a többi full bonyolult meg egybesűrítve és azt sem tudod hogy eszik e vagy isszák...hátrányok(ha ez hátrány): nincs agyonreklámozva mint a nod, és nem váhatsz fel vele hogy "bibibí nekem fizetős a vírusirtóm és király vagyok"...agyonreklámozott haszontalan program(sok pénzért,ha meg feltöröd az ciki,mivel egy ilyen nagy cég csak tudja hogy törtet v. rendeset használsz,és honnan tudni hogy nem basznak e ki veled ha kiderül hogy tört...)...az avast meg dolgozik rendesen...(0Ft-ért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!