Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Ez mitől lehet? Nagyon FONTOS!

Ez mitől lehet? Nagyon FONTOS!

Figyelt kérdés

pár napja más színű a monitorom. Zöldes kékes az egész, pl. a rózsaszín színt kéknek mutatja és az egész sötétebb.

Azt mondták hogy a videó kártya miatt ilyen, tényleg így van?

mit csináljak vele?

nagyon rossz így a kép, filmet se tudok nézni

2013. jan. 18. 20:57
1 2
 11/16 anti paladin ***** válasza:
Meddig bírja? Passz. Tönkre vág-e valamit? Háááát, a fene tudja.
2013. jan. 18. 21:38
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát ha valami túlfesz. lesz akkor kiviheti a lapot is.

Az új kártya meg elég drága.

Ha egy kis pénz gyűjtenél mondjuk olyan 100-120 akkor már egy igen jó géped lehetne.

Tudom hogy sok, de ha agp-s még a lapod akkor szívás.

2013. jan. 18. 21:48
 13/16 anonim ***** válasza:
11-es kommentelő nagyon értékes a válaszod, mond minek keltél fel?
2013. jan. 18. 21:49
 14/16 A kérdező kommentje:
nem rajtam múlik igazából hanem a drága szüleimen. 17/l vagyok, infót értem nagyjából de a gépekhez nem nagyon értek, és igazából annyira nem is érdekel. Van egy bevállt szerelőnk, 1 hete mondom hogy hívja fel és kérdezze meg hogy tud-e videókártyát szerezni hozzá, mert ő már régebben cserélt is benne, de hát hiába beszélek neki:) Megvárja anmíg be sem kapcsol a gép. Arra meg várhatok hogy új gépre ruházzanak be hiszen kb csak az én érdekem hogy normális legyen a gép.
2013. jan. 18. 22:15
 15/16 anonim ***** válasza:

A szülők olyan fafejűek és értetlenek hogy jajjj.....

Nekem is gondom volt egy párral(szerelő és rendszergazda vagyok) és olyanok a maiak mintha fogyatékosoknak beszélnék.

Az új kártya mint mondtam mostanában olyan 16-20e forint körül van, ha kapható még.

Sajnos ez van, valamennyi észt meg próbálj beleverni azokba a kis koponyákba.

Remélem nem bántottalak meg esetleg, de ez a tapasztalatom a mai szülőkkel.

2013. jan. 18. 22:35
 16/16 A kérdező kommentje:

Semmi baj, teljesen igazad van. Egyszerűen annyira elegem van belőlük. Ahogy néztem neten, laptopot használtam már 50-60ért lehet venni, és akkor az még márkás és megkímélt is, de nem inkább havonta 5-10-et ráköltenek erre szarra ami alapból olyan hangos hogy fülvédőt kéne felvennem hozzá, mellesleg el sem férek tőle az íróasztalon:)

nem gáz, majd nyári munka után veszek magamnak, addig is videókártya után kutatok.

szép kis példa tőlük..

2013. jan. 18. 22:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!