Ez mitől lehet? Nagyon FONTOS!
pár napja más színű a monitorom. Zöldes kékes az egész, pl. a rózsaszín színt kéknek mutatja és az egész sötétebb.
Azt mondták hogy a videó kártya miatt ilyen, tényleg így van?
mit csináljak vele?
nagyon rossz így a kép, filmet se tudok nézni
Hát ha valami túlfesz. lesz akkor kiviheti a lapot is.
Az új kártya meg elég drága.
Ha egy kis pénz gyűjtenél mondjuk olyan 100-120 akkor már egy igen jó géped lehetne.
Tudom hogy sok, de ha agp-s még a lapod akkor szívás.
A szülők olyan fafejűek és értetlenek hogy jajjj.....
Nekem is gondom volt egy párral(szerelő és rendszergazda vagyok) és olyanok a maiak mintha fogyatékosoknak beszélnék.
Az új kártya mint mondtam mostanában olyan 16-20e forint körül van, ha kapható még.
Sajnos ez van, valamennyi észt meg próbálj beleverni azokba a kis koponyákba.
Remélem nem bántottalak meg esetleg, de ez a tapasztalatom a mai szülőkkel.
Semmi baj, teljesen igazad van. Egyszerűen annyira elegem van belőlük. Ahogy néztem neten, laptopot használtam már 50-60ért lehet venni, és akkor az még márkás és megkímélt is, de nem inkább havonta 5-10-et ráköltenek erre szarra ami alapból olyan hangos hogy fülvédőt kéne felvennem hozzá, mellesleg el sem férek tőle az íróasztalon:)
nem gáz, majd nyári munka után veszek magamnak, addig is videókártya után kutatok.
szép kis példa tőlük..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!