Rendőrségi vírust hogy tudom ki írtani?
Biztos ismeritek, azt mondja hogy zárolta a gépemet és hogy fizessek.
Egyből levágtam, hogy vírus, mert tele van nyelvtani hibákkal.
Szóval ezt szeretném ki írtani:-)
már mondtam szaki 5 perc
és öröm
Telepítsd formázd újra a gépet.
A comodo elég jó...
Sziasztok!
Nah úgy néz ki megvan a megoldás.
Ahogy powe_r mondta Szakembernek kb 5 perc.
Tényleg eddig tartott neki elmondania telefonba ,hogy mit csináljak.
Szóval AVG oldalról leszedhető ingyenesen egy rendszer helyreállító cd. Letöltöttem, rar-ba kicsomagol, majd telepíteni kell egy üres pendrive-re gondolom cdre is ki lehet írni.
Majd erről kell bootoltatni a gépet.
Fontos hogy online-ba mert közbe fölajánl egy frissítést. Legalábbis én először offline-ba csináltam és nem találta meg a vírust.
Szóval átvizsgálja a gépet, (válogatni is lehet, hogy mit vizsgáljon)és utánna eldönthetem hogy törlöm, vagy átnevezem.
Szóval úgy néz ki megoldódott a probléma.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszokat.
:))
csak 5 perc
(azért a szakik tudnak MI:D
ezt nemondelsenkinek mert lebukokésbuvárnemakaroklennijobbhülyéneklátszanimint okosanokkosnak
Én pont most szabadítottam meg a gépemet egy ilyen féregtől! A megoldás igen egyszerű volt: újraindítod a gépet csökkentett módban, nyomsz egy windowsgomb+R billentyűt és beírod hogy "msconfig" ott kiválsztod az automatikus indítás fület és keresel egy igen gyanús programot mint például nekem volt: "asduiheglmscrzn" valami ilyesmi kikeresed az indítás helyét és törlöd shift+del-el. Újraindítod a gépet normál módon és már megy is!
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!