Beszedtem egy vírust egy kedves gyak-os társamtól?
Ki az az elmebeteg, aki exéket nyit meg? Ahhj, komolyan.
Keresd meg és írd Cd-re a Hiren's boot CS-t, az azon lévő Mini XP-n van egy takat vírusirtó, és Cd-ről fog menni, talán így el tudod távolítani a vírust. Ha utána nem indul el a gép, mert teszem azt fontos rendszerfájlokat is ki kellett iktatni, akkor a Windows CD-det berakod és javító telepítést hajtasz végre (egyszer próbáltam XP-nél, nagyon hasonlít a sima telepítésre, de minden adatom megmaradt, és csodálkoztam is, mert tényleg helyrehozta a rendszert). Ha így sem megy, akkor adatmentés (Szintén megoldható a MiniXP-vel) és partíció formázás után újra kell telepítened az operációs rendszert.
*Hiren's boot CD, *rakat
Mindegy, legközelebb majd elolvasom gépelés után mit írtam. Ha valamit nem értesz, értelemszeráűn cseréld ki a rossz betűket. :D
Fynloski.AA = DarkComet RAT, nem annyira rejtőzködő, de ESET nem tudja törölni ha bejutott a memóriába.
Nekem megvan maga a program amivel tudok csinálni ilyen .exe-ket, néha használom is.
Lényeg az, hogy először is szedd le ezt a programot:
(Hivatalos oldal, hivatalos termék, aggódni nem kell)
Bepipálod mindkét mezőt, majd letöltöd.
Húzd ki a neted teljesen. A lényeg hogy a gépeden ami fertőzött, ne legyen.
Ezek után rakd fel a programot, várd meg ameddig eltávolítja. Ezek után indítsd újra a géped, dugd be a neted, majd MINDEN jelszót cserélj le.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!