Example nevű process/feladat?
Egy "kedves" Gyakori kérdések felhasználó küldött nekem egyik kérdésemre egy programot, amelynek neve tool.exe, a leírásában ennyi szerepel: Example.
Nem bíztam a programban, be is jelzett a Windows 8, hogy nem kéne erőltetni, és eltávolította a programot. Ez eddig nagyon happy-end-nek tűnik, DE a feladatkezelőben szépen ott virít a futó programok(!!!Nem folyamat!!!) közt az a csodálatos Example.
Hogyan irthatnám ki? Egyelőre az ESET smart nem ismeri fel, az exe fájl meg eltűnt az éterben
Nyírd ki feladatkezelőből. Esetleg nem tudod, hogy mit írt ki pontosan a Windows/ESET/vírusírtó (pontos vírustípus, ilyesmi)? Abból talán tudnánk még segíteni, ha ismerjük.
Próbálkozz csökkentett módban vizsgálni.
Még egy dolog, ne fogadj el gyakorikérdéseken .exe-t. Mostanában nagyon sok ember küldözget ismeretlen fájlokat, és sok a 'Gyk-s felhasználótól fertőződtem meg' kérdés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!