Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mondanátok egy olyan virusirtó...

Mondanátok egy olyan virusirtót, ami nem nagyon lassítja a laptopom?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 01:46
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Eleinte NOD 32-tőt használtam, amíg vírusos nem lett mellette a gépem. Azután váltottam Avast-ra, és azóta is azt használom. Általában akkor szoktam váltani, ha az adott vírusirtó mellett is beszabadulnak a vírusok a gépemre, de ez az avast-tal még nem fordult elő. Nem lassítja le a gépemet.
2013. jan. 9. 11:17
 12/27 Fixum válasza:
48%

FELEJTS el minden "JÓ TANÁCSOT" !

Lacival 3-4 évig még egyetértettem, de már túl sok az Avira mellékhatása....

Kingston antivirust keressed !!!!!

Fantasztikus, -gyors, - SZINTE NULLA a rendszer szívatása ! Ingyenes, észrevétlenül frissít !

EZZEL foglalkozom, amatőröknél, -szoftverezésnél örömmel látom 2-3-4 vírusirtó-gagyi futtatását/lassítását... AVG-NOD és egyéb szarokat..

SS iPhone & Electro Service

HA komoly vírust "engedsz" a gépre, AZT semmi nem védi, külön kell irtani, -HA NEKED MEGÉRI.

2013. jan. 10. 03:56
 13/27 b_smart válasza:
Olxyan vírusírtó, ami semmit sem lassít nincs, mivel használat közben vizsgálja a fileokat.
2013. jan. 10. 07:27
 14/27 hangszoros ***** válasza:
Nem vagyok profi a témába-mondhatni csecsemő vagyok-, de régebi P3-as 1Giga alati proc 512 -es memoval A Vipre nagyon bevált. Az ügyfélszolgálatuk is nagyon korrekt, segítőkész. Ez is lehet szempont!
2013. jan. 10. 08:34
 15/27 Füles76 válasza:
Avast! 6 éve azt használom. Sok vírusirtót kipróbáltam,de mindig ehhez tértem vissza! Ja és kerüld a mocskos oldalakat és program feltörő (Key) progikat...
2013. jan. 11. 20:04
 16/27 b_smart válasza:
Fixum: olyan antivirus, amit Kingstonnak neveznek nincs tudtommal. Nem Kingsoft-ra gondolsz?
2013. jan. 11. 23:01
 17/27 anonim válasza:
Én meg a lehető legolcsóbb, legerőforrásigénytelenebb, bár legkellemetlenebb megoldást javasolnám. Neve: ész. Nem kattintunk arcsy kiscicákra, nem kattintunk ész nélkül minden szemétre a facebookon, nem is játszunk ott 4 éveseknek való játékokkal. Hát nagyjából ennyi? Ennyi! Nehéz? Sokaknak az.:S
2013. jan. 12. 05:47
 18/27 anonim válasza:

Szerintem átlagos használatra teljesen jó a Microsoft ingyenes vírusirtója. Ha szoktál meredekebb oldalakra menni akkor már karcsú.

Én NOD Smart 5-öt használok, ami még nem engedett át semmit...de mellette érdemes valamilyen Malware kereső, erre jó példa az Ad-aware (Lavasoft) free verziója, ami nagyon alaposan keres, csak be kell állítani, hogy ne valósidejű legyen mert az lassít! Ha ez nem tetszik jó a Superantispy free edition amin van critical futtatás. Ez pár perc alatt átnézi a szemetet. Ha teljes keresést kérsz, lehet egy óra is.

Próbálj ki többet, és tesztelj. Annál maradj ami legjobban beválik. Az itt leírtak közül már használtam Avastot is, de az beengedett pár disznóságot, amit csak TDS killerrel, vagy Stingerrel tudtam leirtani. Ez az utóbbi kettő ingyenes külső futtatású program, ami úgy frissíti magát, hogy az anyaoldalra irányít újabb verzióért. Gyors, precíz, nem foglal helyet és nem lassít.

2013. jan. 12. 12:40
 19/27 anonim ***** válasza:
Sokat szoktál játszani windows-ra írt játékokkal? Mert ha nem akkor nyugodtan felrakhatsz valamilyen linux disztribúciót, például UBUNTU-t. így vírusirtóra sem nagyon lesz szükséged, mert nagyon minimális a kockázat a vírusfertőzésre.
2013. jan. 12. 21:15
 20/27 A kérdező kommentje:
Én most ESET Smartot használom. Az jó?
2013. jan. 17. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!