Mondanátok egy olyan virusirtót, ami nem nagyon lassítja a laptopom?
FELEJTS el minden "JÓ TANÁCSOT" !
Lacival 3-4 évig még egyetértettem, de már túl sok az Avira mellékhatása....
Kingston antivirust keressed !!!!!
Fantasztikus, -gyors, - SZINTE NULLA a rendszer szívatása ! Ingyenes, észrevétlenül frissít !
EZZEL foglalkozom, amatőröknél, -szoftverezésnél örömmel látom 2-3-4 vírusirtó-gagyi futtatását/lassítását... AVG-NOD és egyéb szarokat..
SS iPhone & Electro Service
HA komoly vírust "engedsz" a gépre, AZT semmi nem védi, külön kell irtani, -HA NEKED MEGÉRI.
Szerintem átlagos használatra teljesen jó a Microsoft ingyenes vírusirtója. Ha szoktál meredekebb oldalakra menni akkor már karcsú.
Én NOD Smart 5-öt használok, ami még nem engedett át semmit...de mellette érdemes valamilyen Malware kereső, erre jó példa az Ad-aware (Lavasoft) free verziója, ami nagyon alaposan keres, csak be kell állítani, hogy ne valósidejű legyen mert az lassít! Ha ez nem tetszik jó a Superantispy free edition amin van critical futtatás. Ez pár perc alatt átnézi a szemetet. Ha teljes keresést kérsz, lehet egy óra is.
Próbálj ki többet, és tesztelj. Annál maradj ami legjobban beválik. Az itt leírtak közül már használtam Avastot is, de az beengedett pár disznóságot, amit csak TDS killerrel, vagy Stingerrel tudtam leirtani. Ez az utóbbi kettő ingyenes külső futtatású program, ami úgy frissíti magát, hogy az anyaoldalra irányít újabb verzióért. Gyors, precíz, nem foglal helyet és nem lassít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!