Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mondanátok egy olyan virusirtó...

Mondanátok egy olyan virusirtót, ami nem nagyon lassítja a laptopom?

Figyelt kérdés
2013. jan. 5. 01:46
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Windows7 32bit rendszerem van, ha ez fontos!
2013. jan. 5. 01:47
 2/27 anonim ***** válasza:

szia szerintem egy jo tüzfal fontosabb a virusok 90%a trojai..

ha régi gép és lassú akkor nem tanácsolok állando virsuvédelmet mert kb a használhatatlanságig fog lassítani.. És ha van egy kis gyakorlatod (nemtudom mióta netezel) akkor úgyis tudod nagyjábol hogy hova nem kéne kattintani..

[link]

itt van ingyenes tüzfal 32 bites XPhez

Ha nincs informatikai jártasságod és esetleg letitlanál benne valamit és nem menne a neted akkor van benne oylan opcio h ujra midnent engedélyezz.

2013. jan. 5. 03:41
 3/27 anonim ***** válasza:
én tudok egy olyan vírusirtót ami alig terheli a rendszert olvatsam fórumokba is,hogy egy 6 éves gépen feltétek és alig nyomta le a teljesítményét itt link: [link] és mellesleg ingyenes,de van ennek is egy fizetős változata...
2013. jan. 5. 13:02
 4/27 anonim ***** válasza:
Eset Nod 32 Antivirus 30 napos próbaverziója nekem bejött laptopra és gépre is. :)
2013. jan. 5. 14:53
 5/27 anonim válasza:
Smart Security 5.0(vagy a legfrissebb) ez uo. mint a Nod csak van tűzfal is +ba. Ez keveset zabál, jó védelemmel, csak felületesen ellenöriz a háttérben(automatikus vizsgálat)
2013. jan. 5. 15:40
 6/27 anonim ***** válasza:

ESET 5 alig ha zabál keveset.Nálam 90 mega körül evett! Gyengébb gépre nem is tanácsolóm.Ha minden kép ESET,akkor 4-es verziója!

Panda Cloud a legjobb a téren,alig terhel (ha terhelésnek nevezhető az),gyengébb gépre legjobb,és sima otthoni használatra megfelelő.Ha összevissza kattintgatsz minden reklámra és egyébre,akkor meg egy vírusirtó sem fog megvédeni.

2013. jan. 5. 19:07
 7/27 sovegesa válasza:

Innen letöltheted,

[link]

de lehet hogy benne van a win7 op rendszeredbe is.

Próbáld a keresőbe előhívni:Security Essentials

Magyarul tud

2013. jan. 6. 08:51
 8/27 Hannibal82 válasza:

Hozzászólásom negatívként hathat, amiért elnézést, én amúgy AVG Internet Security-t használok, de nem tudom, egy laptopot mennyire lassítana....

a Laptop ma egy divatirányzat, pedig jóval többet tud egy azonos árért vásárolt asztali gép, értelmetlen irányzat, sok fiatal megveszi/veteti a szülővel és aztán nyikorog, hogy nem megy. Aki vonaton utazik vagy ingázik több iroda / ügyfelek között, annak indokolt, másnak nem, vagy megérdemli :)

2013. jan. 7. 08:50
 9/27 b_smart válasza:
Én egy kevésbé ismert megoldást javaslok és egyetértek azokkal, akik nem tartják olyan fontosnak a vírusszűrőket. A Malware sokkal veszélyesebb. Hetente futtasd le a Malwarebytes Anti-Malware programját. [link] ezen felül van egy jó kis progi, ami elég hatékonyan véd, ha IE-t vagy Firefoxot használsz. Spyware Blaster a neve és nem fogja a gépet egyáltalán, egy adatbázist tesz a böngésződ és a net közé. [link]
2013. jan. 7. 18:07
 10/27 laci150 válasza:
AVIRA! Semmit se lassít, mégis nagyon jó vírusírtó program:) Évek óta ezt használom.
2013. jan. 7. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!