Mondanátok egy olyan virusirtót, ami nem nagyon lassítja a laptopom?
szia szerintem egy jo tüzfal fontosabb a virusok 90%a trojai..
ha régi gép és lassú akkor nem tanácsolok állando virsuvédelmet mert kb a használhatatlanságig fog lassítani.. És ha van egy kis gyakorlatod (nemtudom mióta netezel) akkor úgyis tudod nagyjábol hogy hova nem kéne kattintani..
itt van ingyenes tüzfal 32 bites XPhez
Ha nincs informatikai jártasságod és esetleg letitlanál benne valamit és nem menne a neted akkor van benne oylan opcio h ujra midnent engedélyezz.
ESET 5 alig ha zabál keveset.Nálam 90 mega körül evett! Gyengébb gépre nem is tanácsolóm.Ha minden kép ESET,akkor 4-es verziója!
Panda Cloud a legjobb a téren,alig terhel (ha terhelésnek nevezhető az),gyengébb gépre legjobb,és sima otthoni használatra megfelelő.Ha összevissza kattintgatsz minden reklámra és egyébre,akkor meg egy vírusirtó sem fog megvédeni.
Innen letöltheted,
de lehet hogy benne van a win7 op rendszeredbe is.
Próbáld a keresőbe előhívni:Security Essentials
Magyarul tud
Hozzászólásom negatívként hathat, amiért elnézést, én amúgy AVG Internet Security-t használok, de nem tudom, egy laptopot mennyire lassítana....
a Laptop ma egy divatirányzat, pedig jóval többet tud egy azonos árért vásárolt asztali gép, értelmetlen irányzat, sok fiatal megveszi/veteti a szülővel és aztán nyikorog, hogy nem megy. Aki vonaton utazik vagy ingázik több iroda / ügyfelek között, annak indokolt, másnak nem, vagy megérdemli :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!