Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért jött be a kékhalál?

Miért jött be a kékhalál?

Figyelt kérdés
A tegnap 2x is bejött , pedig csak neteztem.Utánanéztem vmi NETIO.sys állt le, fórumokon és youttube-on keresgéltem, próbálkoztam registry takarítással, és vmi realtek drivert is feltettem de ma megint bejött a kékhalál ugyanazzal a problémával.Hogyan csinálhatnám meg?

2012. dec. 16. 21:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Még nem tettem újra, de észrevettem hogy csökkentett módban nem jön be.A Hanggal eddig nem volt problémám a hangdriver-e se volt szükségem mert win7-em van és nem tudtam feltenni a drivert mert vista-n működik csak.Viszont eddig nem volt ilyen problémám pedig már elég régóta használok win7-et.Csökkentett módban nem megy a hang pedig már kerestem vmi drivert hátha műkszik de semmi.Na mind1, meglássuk mi lesz.
2012. dec. 24. 10:14
 12/15 A kérdező kommentje:
Antivirus-t Outpost Free-t használok esetleg vmi más ingyenes ajánlat?
2012. dec. 24. 10:16
 13/15 csacsi2 ***** válasza:

hátha segit amit ott leírtam, legalább is remélem!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__3..

2012. dec. 30. 22:06
 14/15 A kérdező kommentje:
Kösz, kipróbálom.
2012. dec. 31. 00:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat, a tisztítás után még nem jött be a kékhalál, úgylátszik megoldodott a probléma, még1x kösz.
2013. jan. 6. 00:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!