S. O. S. Ugye nem foglalták el a gépem?
Nagyon félek, hogy történt valami a gépemmel, hogy esetleg feltörte valaki.
Egy indiai, de Németországban élő pasival beszélgettem chaten, majd áttértünk skypera. Végig kérte,hogy láthasson kamon, vagy legalább csak a szobám falát mutassam meg neki. Addig-addig sajnáltatta magát, hogy magányos, meg szeretethiányos, mígnem belementem, hogy jó, nézze a szobám falát. Bekapcsoltam a kamerát. Megtudtam, hogy neki is van, és végül megmutattuk egymásnak az arcunkat.(Én persze nagyon vonakodtam.) Furcsa volt az arckifejezése, mintha egyáltalán nem is figyelt volna rám, és azt mondta, hogy csak a hajamat látja, ami színtiszta hazugság volt. Egyik pillanatban megszűnt a kép, lerakta a hívást, majd a laptopom elkezdett furcsán "pittyegni". Aztán eltűnt minden, kék képernyő (Erősen kétlem, hogy kékhalál lett volna) valami hasonló felirattal, hogy "Windows has occupied" Egy ezredmásodperc alatt kikapcsoltam, épp, hogy ennyit tudtam leolvasni. Most bekapcsoltam, és elvileg minden működik. Mégis mi volt ez az egész? El tudott lopni bármiféle adatot? Lehetséges ez így? Tűzfalam, vírusirtóm aktív volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!