Miért kapok mindig kék halált és ilyen hiba üzenetet? (Többi Lent)
Figyelt kérdés
Ilyen hiba üzenetet kapok itt egy kép róla [link] ez most mit jelent pontosan és mi okozhatja a problémát? Segitsetek létszives..2012. szept. 6. 19:58
1/9 anonim válasza:
A legjobban jarsz ha cserelsz Windows-ot,azzal biztos helyreall a rendszer.
2/9 anonim válasza:
valami virus telepisd ujra a gépet de szerintem a win7 tedd rá az xp helyet
3/9 A kérdező kommentje:
valójában van pár dolog amit nem irtam le előszöris az a gép teljesitményem 512MB DDR Memória 64MB Intel (Integrált) VGA 2.50Ghz Celeron CPU 40GB HDD... Meg most néztem nem rég virusirtóval a gépet és 0 virust talált ja és HD Sentinelel néztem a vinyómat és 20% kondición van + a HDD regenerátorral is átnéztem és 2 gyenge szektort is talált lehet ez a gond?...
2012. szept. 6. 20:32
4/9 anonim válasza:
talan az is lehet a gond,DE a virusirto nem talalja meg a virust ami mar belemaszott a gepbe,ugy mutatja o hogy elkapta,de csak ugy mutatja,mert nekem is ugy mutatta hogy egy trojait kifogott,es megis elcseszte a gepemet hogy besem indult.Ezert ajanlom a Windows ujratelepiteset.Ha mar egyszer megfertozte a gepet,az mar nem lesz koser hidd el.
5/9 anonim válasza:
Ez így nem sok infó! A kékhalálnál a technikai információ részben kellene megnézni, mert ott utal rá, hogy mi okozta a kritikus leállást.
Ha pl. egy driver, akkor azt könnyebb kideríteni.
7/9 anonim válasza:
Kapcsold ki az Automatikus újrainditást, akkor le tudod olvasni a Kékhalálos képernyőn a hibakódot. Erre keress rá a neten. A legtöbbször driverhiba okozza.
9/9 anonim válasza:
Document and Settings: két TEMP fájllal van gondja, amelyek akár fertőzöttek is lehetnek. Nem a háttérképeddel van gondja? Töröld ezt a két fájlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!