Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avira vagy Avast szerintetek?

Avira vagy Avast szerintetek?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 18:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A norton egyenlő a 0-val.Én akárkit kérdeztem meg mindenki azt mondta hogy semmit sem ér.Ez tapasztalat is.Én is az avastot tudom javasolni.
2009. dec. 25. 17:55
 12/19 anonim ***** válasza:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 2009-08-22 17:22

Nortonról: igenigen lehethogy jó vírusírtó de nagyon lassítja a gépet és feltünően reklámozza hogy ő most éppen írtja a vírust meg feltünteti folyamatosan hogy ő milyen fontos meg minden és ezek miatt a gép a szarral lesz egyenlő

én avastot nem ismerem és soha nem is használtam de viszont az avira-t alapból rajta kaptam a használt gépemen és szerintem nagyonjó, csak ajánlani tudom. néha kirak pár hirdetést (hetente 1x) hogy vegyem meg a nemtom miét meg minden de ez ritkán van és leokézom és eltünik, nem pofátlankodik bele semmibe mint a norton

egyszerűen csinálja a háttérben a dolgát a norton meg külön ablakokat nyit fel folyamatosan hogy ezt meg ezt csinálja meg mittomén

én következő szempontokat ajánlom a választásból:

gyorsaság, passzív munka, reklámmentesség, hatékonyság

mindez szerintem megvan az avirában. mégegyszer mondom avastot nem ismerem sose használtam, szerintem nem is fogom

2010. ápr. 24. 13:02
 13/19 anonim ***** válasza:
én azt hallottam még a nortonról hogy saját vírusa van ami elterjed a neten, és az olyan vírus ami aztmondja hogy vedd meg a nortont mert más vírusírtó nemtudja kiírtani, és ha megveszed abbahagyja de azután szart se tesz a többi vírussal
2010. ápr. 24. 13:05
 14/19 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónak:Húúú ez nem semmi. Én ilyenről nem hallottam de nem tudom hogy igaz-e. Én ezért a nortont jól p*csán rúgnám az biztos! Ezért kell avastot használni: ingyenes,nem reklámozza a Professional verziót és csendben végzi a dolgát. Az avast vírusokat eszik és nem memóriát:D
2010. ápr. 25. 06:52
 15/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.. Azóta kipróbáltam az avirát,vagy 1 hétig volt fent sajnos,mert sz*rt frissíteni... Pedig szívesen használtam volna..

Avast 5 meg fogja a gépet betöltéskor kissé..

Szóval egyik se jött így be. Avirát sajnálom

2010. ápr. 25. 22:02
 16/19 anonim ***** válasza:

Figyelj! Az avast 4.8-at szedd le.Az sokkal jobb:

A programbeállítások>hibaelhárítás résznél van egy olyan hogy avast szolgáltatások betöltésének késleltetése. Ha ezt bejelölöd akkor nem fogja lassítani.

2010. ápr. 26. 18:52
 17/19 A kérdező kommentje:
Avast régebbi verziója nekem kicsit sokat eszik ;D Avast 5 ennyiből is jobb,de köszi azért :)
2010. máj. 7. 19:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Nekem volt Avira is és Avast is, mind a kettő szépen teljesítette a feladatait, ám az Avira sokszor csak észlelte a vírusokat és hiába mentem a "Delete" gombra nem törölte le őket, de legalább kiírta hogy hol van a vírus és akkor kézzel ki bírtam törölni. Jó mind a kettő de az Avast egy kicsit lehet hogy jobb.
2010. jún. 7. 11:55
 19/19 anonim ***** válasza:
Avira egy nagy szar . Amikor megvettem a gépet az volt rajta . semmi vírust nemvesz észre csak ha ellenőrzöm. AVAST a JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
2010. jún. 29. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!