Avira vagy Avast szerintetek?
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-08-22 17:22
Nortonról: igenigen lehethogy jó vírusírtó de nagyon lassítja a gépet és feltünően reklámozza hogy ő most éppen írtja a vírust meg feltünteti folyamatosan hogy ő milyen fontos meg minden és ezek miatt a gép a szarral lesz egyenlő
én avastot nem ismerem és soha nem is használtam de viszont az avira-t alapból rajta kaptam a használt gépemen és szerintem nagyonjó, csak ajánlani tudom. néha kirak pár hirdetést (hetente 1x) hogy vegyem meg a nemtom miét meg minden de ez ritkán van és leokézom és eltünik, nem pofátlankodik bele semmibe mint a norton
egyszerűen csinálja a háttérben a dolgát a norton meg külön ablakokat nyit fel folyamatosan hogy ezt meg ezt csinálja meg mittomén
én következő szempontokat ajánlom a választásból:
gyorsaság, passzív munka, reklámmentesség, hatékonyság
mindez szerintem megvan az avirában. mégegyszer mondom avastot nem ismerem sose használtam, szerintem nem is fogom
Köszi a válaszokat.. Azóta kipróbáltam az avirát,vagy 1 hétig volt fent sajnos,mert sz*rt frissíteni... Pedig szívesen használtam volna..
Avast 5 meg fogja a gépet betöltéskor kissé..
Szóval egyik se jött így be. Avirát sajnálom
Figyelj! Az avast 4.8-at szedd le.Az sokkal jobb:
A programbeállítások>hibaelhárítás résznél van egy olyan hogy avast szolgáltatások betöltésének késleltetése. Ha ezt bejelölöd akkor nem fogja lassítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!