Az Avira Free elég védelmet nyújt önmagában (tűzfal), úgy értem hogy az avast free-hez képest?
Nekem 3 éve ez van!
Tökéletsen működik!
A legújabb vírusokat is felismeri! Gyorsan működik.
Sem az avast free,sem az avira free-ben nincs tűzfal.Az avira free verziójából viszont sok mást is kiszedtek/lebutítottak a fizetőshöz képest,míg az avast-ban nem:
Én az avast mellett teszem le a voksom,nekem két éves kitűnő tapasztalatom van vele.
De tűzfal és kiegészítő védelmi szoftver mindenképp kell mindkét szoftver esetében.Tűzfalként ajánlom a comodo-t,csak a tűzfalat feltelepítve,azt is az idegesítő defense+ funkció nélkül.Ilyenkor,ha tűzfalad is van,avast telepítésekor nyugodtan ki lehet hagyni belőle a hálózatvédelmet.Ez tűzfal funkció.Kiegészítőnek pedig a malwarebytes free-t.Ez(mármint az ingyenes verziója) nem fut a háttérben,neked kell manuálisan indítani,frissíteni,keresni vele.Ideális kiegészítő az avast mellé,bár megmondom őszintén nekem még sosem talált semmit az avast mellett,néhány ártalmatlan tracking cookie-n kívül.
A tesztekkel sosem kell foglalkozni,hiszen ezek eleve szponzoráltak,másrészt fizikailag is lehetetlen olyan tesztet csinálni,ami híven tükrözi a valóságot.
Ez a kép meg különösen érdekes...Az avira free jobban teljesít rajta,mint az avira pro,a kaspersky meg furcsa módon gyengén szerepel.Igaz,a hatos verziót írják,közben meg már a képen szereplő időpontban rég a nyolcas vagy a kilences verziónál tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!