Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi ez a program: FULL-DISK...

Mi ez a program: FULL-DISK fighter?

Figyelt kérdés
Elvittem szervízbe a gépem, de lehet nem azért került rá, lehet, hogy update installálásnál. A lényeg, hogy jobb oldalon az óra mellett lett egy Fighter tools ikon és azon belül van ez amit kérdeztem, illetve azon kívül van még driver fighter, password fighter, slow pc fighter, spyware fighter, virus fighter és spam fighter. Akkor vettem ezt észre, amikor a full disk fighter felugrott és elkezdett keresgélni. A control pannel/program-okon belül is megtaláltam, szóval lehet nem vírus, de sajna én nem értek hozzá. Nemrég telepítettem a windows 7-et. Köszi a segítséget elôre is.
2012. dec. 8. 09:30
 1/4 csacsi2 ***** válasza:

Ha nem tudod mi az és nem te tetted rá akkor vakard le. Valami dán szoftver pack. Minden esetre a számítógép védelmét szolgálják. Van más védelmi szoftver a gépeden malware,spywer, vírusírtó, tűzfal?!

Csak mert ezek szükségesek, csak a sok fighter-től nehogy "fighter -eljen" a géped (ne akadjanak össze).

Amúgy ha nem tudod milyen szoftvet nézd meg az exe tulajdonságait, ott leírják a készítő cég nevét és utánna tudsz nézni.

Csak te tudhatod, hogy kell -e. Ha van más védelmed akkor szedd le, főleg hogy nem volt rajta.

itt a weboldaluk:

[link]

minden esetre Microsoft partner program.

2012. dec. 8. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Ez egy kamu. Egy vírus szedd le de gyorsan. NEm egy igazi vírusirtó. Az a microsoft logó csak oda van téve. Ugyan ilyen a Windows antivirus 2008,9,10,11,12. VIgyázz az ilyenekkel. Inkább tegyél rá avg freet és keresd át vele max hatékonyságon a gépedet.
2012. dec. 8. 23:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Avira van a gépemen és Advanced system care. Az gondolom elég.
2012. dec. 9. 10:00
 4/4 csacsi2 ***** válasza:

Avira nem tartalmaz tűzfalat, csak akkor működik ha már megtörtént a baj! Advanced System Care meg egy komplex tisztító program, nem véd semmit! Szerezz be egy tűzfalat!!!

Comodo, Eset Smart Security stb!

2012. dec. 9. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!