Tegyuk fel: Anyukám beírja a jelszot a win7-es 64 bites gépembe. Bent vagyok a gépben, hogyan tudjam meg a jelszót, hogy legkozelebb már önálloan is betudjam irni?
Kedves kérdező. Komolyan vettünk, és meg is kaptad az egyik lehetséges választ. Viszont a többiek arra akartak kilyukadni, hogy amit kérsz/kérdezel legalább morálisan megkérdőjelezhető.
Szóval ha már ilyet csinálsz, legalább szégyeld magad egy kicsit...
Vagy gondolkodj, és úgy tedd fel a kérdést, hogy elfelejtettem/elírtam a rendszergazda jelszót a gépen, mit lehet csinálni újratelepítésen kívül. A megoldás lehet ugyanaz, de mennyivel szebben hangzik, minthogy a saját szülődet akarod átverni.
Morálisan megkérdpjelezhető. De az is, hogy tanítsunk-e egy gyereket hazudni?
"mennyivel szebben hangzik, minthogy a saját szülődet akarod átverni" - az a lényeg, hogy át akarja verni. Melyik gyerek nem, időnként? Mondjon igazat, az hangzik szebben - nekem legalábbis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!