Meatsoup kérdése:
Mit tegyek/mi lehet a probléma akkor, ha az egerem remeg és önállóan mozog a monitoron?
Figyelt kérdés
2011. jún. 26. 20:31
1/9 anonim válasza:
AZ egér alatt olyan felület lehet, ami torzítva veri vissza a sugarakat. Próbáld meg egéralátéttel.
2/9 Solarian válasza:
ne a fa asztallapon jácc vele, hanem valami homogén felületen.
3/9 anonim válasza:
ha az egered remeg, akk vidd el állatorvoshoz, és tedd ketrecbe vagy terráriumba
4/9 anonim válasza:
Ez minden bizonnyal egy szellem lesz. Hívj szakértőt!
5/9 anonim válasza:
vagy rossza alátét van alatta vagy más is használja géped ...
6/9 Kapalo válasza:
Elképzelhető hogy az asztalod közelében energia mezők vannak, ezek apró rezgésekben mutatkoznak és lehet ez zavarja az egeret. Meg kell nézni hogy jó helyen van-e az asztalod, és vannak erre szakosodott emberek akik nálam jobban tudják mire kell figyelni fell kell keresni egy ilyet mielőbb, mert ha ez a probléma áll fent a negativ energiák súlyos betegségekhez vezethetnek!
7/9 anonim válasza:
Ha lézeres egérről van szó, akkor lehet, hogy koszos a lézer. Mondjuk ha állatot tartasz, akkor a szőre beszállt a nyíláson. Ha ez a probléma, akkor tisztítsd meg :)
8/9 anonim válasza:
Nekem is voltak ilyen eseteim egy ideig. Ilyenkor kihúztam a laptoból, 1 perc múlva visszadugtam.
Ettől mindig rendbejött. Egy ideje elmúlt.
9/9 anonim válasza:
függ az egértől és az egérpadtól is. a régi tecsós egerem csak a sima asztallapon ment, még a hozzá vett csuklótámaszos szövet egérpadon is ugyanúgy ugrált.
az új logitech egerem meg eddig mindenen elment.pedig nem valami brutál, a notimhoz kaptam ajándékba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!