Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek is vírus?

Szerintetek is vírus?

Figyelt kérdés

Már tegnap óta feltünt, hogy véletlenszerü idöpontokban megnyílik a böngészömben egy új lap, amiben bejön egy ilyen átverös mobilszámkérös oldal.

Semmire se kattintok ilyenkor, mikor beugrik, tehát nem én nyomtam valamire... volt, hogy éppen photoshoppal dolgoztam és közben váltott át a böngészöre és beugrott ez a mobilos oldal.

Ha jól sejtem, ez valami kis vírus, ami szórakozik. Már elindítottam a MalwareBytest meg a NOD32-t.

2012. nov. 28. 13:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez a ribizli nem csak bunkó de nagyon tudatlan is.Először is a Comodo hogy a fenébe lenne noname program?AZ egyik legjobb vírusírtóról beszélsz.A másik dolog pedig az hogy csak azért mert egy-két vírusírtó nem jelzett semmit nem jelenti azt hogy nincs rajta vírus,tapasztalatból mondom hogy amit a NOD nem jelzett ki az a Kaspersky kijelezte,amit a Kaspersky nem jelzett ki azt a Comodo kijelezte és így tovább...és akkor még te vagy felháborodva miközben meg te vagy a tudatlan?Segítsen neked a bánat,remélem tönkre vágja a géped ez a vírus
2012. dec. 2. 04:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Jajj de ideges valaki... :)
2012. dec. 2. 12:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Bocs de egy ütődött buta liba nem tud felidegesíteni,miért is lennék ideges?
2012. dec. 2. 14:17
 14/16 anonim ***** válasza:
hagyd ne foglalkozz vele,ha nem fogadja el a segítséget akkor minek kéri...
2012. dec. 2. 16:39
 15/16 anonim ***** válasza:
nagy az isten állatkertje
2012. dec. 2. 16:47
 16/16 anonim ***** válasza:

Bocsi de kifejtenéd azt hogy miből következtettél arra hogy dühkitörésem volt?

Az első mondatomban egy jellemzést írtam rólad.A másodikban pedig írtam hogy a Comodo nem egy no name program,már hogy lennék ettől ideges?Talán ha én írtam volna a programot akkor érthető lenne.Utánna írtam hogy semelyik vírusírtó sem nyújt 100%-os védelmet.Tehát kérdem mégegyszer,miért lennék ideges egy primitív személy miatt?

2012. dec. 3. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!