A Microsoft security essentials jó vírus irtó?
Figyelt kérdés
Mert eddig azt használtam és nem fogta fel a gépem de most nod 32 van és az igen. Meik jó még ami nem fogja vissza mint pl: Microsoft security essentials2012. nov. 25. 12:23
1/9 anonim válasza:
Lassan fél éve használom, de csak eredeti (vagy nagyon jól loadelt) winfosra ajánlott feltenni, semmi gondom nincs vele, de nem is mászkálok olyan helyeken, ahonnan vírust szedhetnék be.
2/9 A kérdező kommentje:
Nekem az volt és nem jöttek rá hogy nem eredeti a windows.
Köszönöm.
2012. nov. 25. 12:28
3/9 anonim válasza:
ami nem fogja a gépet az panda cloud(ingyenes) kevés memóriát zabál,ha kőrül nézzen fórumokon akkor, megtudod,hogy mit írnak róla fizetős hát nod-t mondanám,de te pont az van neked.
4/9 Kovács Pistike01 válasza:
A microsoft fordíthatná inkább ezt az energiát arra, hogy befoltozza az oprendszere biztonsági réseit, amiket kihasználva képesek működni a vírusok...
5/9 anonim válasza:
annyira jó hogy most sem kaptak az av-testnél minősítést, tényleg inkább csinálhatnának hasznosabbat.
6/9 anonim válasza:
Előző: linkeld be azt a tesztet, légy szíves, vagy küldd el, mert érdekelne!
7/9 anonim válasza:
be linkelem neked(amúgy nem vagyok az akt megkértél) : [link] de,én inkább ennek a tesztelik nézem ott leglább látom,hogy mit csinál: http://www.youtube.com/watch?v=qfmx-lor8RE&feature=watch_res.. bár itt is kihagyod pár fájt,ha érdekelnek a teszteli akkor nézz kőrül szinte az összes ismert vírusirtót tesztelte.
8/9 anonim válasza:
Köszönöm! A videó eszembe juttatta, mennyire fontos, hogy ne csak magában használja az ember :) egy jó tűzfal és a Malwarebytes egyébként is ott lapul minden józan eszű felhasználó gépén, akármi is legyen rajta... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!