Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Szerintetek is vírus?

Szerintetek is vírus?

Figyelt kérdés

Már tegnap óta feltünt, hogy véletlenszerü idöpontokban megnyílik a böngészömben egy új lap, amiben bejön egy ilyen átverös mobilszámkérös oldal.

Semmire se kattintok ilyenkor, mikor beugrik, tehát nem én nyomtam valamire... volt, hogy éppen photoshoppal dolgoztam és közben váltott át a böngészöre és beugrott ez a mobilos oldal.

Ha jól sejtem, ez valami kis vírus, ami szórakozik. Már elindítottam a MalwareBytest meg a NOD32-t.

2012. nov. 28. 13:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

Nem ártana egy képet csinálnod,leírom,hogy kell amikor az megjelenik nyomd meg a billentyüzeten a print screen gombot ott van a bellenyüzeten

[link] vagy itt [link] amiután megnyomtad,és akkor amikor megjelent a böngészöd,és ki irja azt nyomd meg,nyis ey paintet ctrl+v(beillesztés) a kép mentése jpg ként,tölsd fel ide: [link] alul kis ablakba ottl ezs a képed katins rá és másold be annak a linkjét,Így talán többet tudunk meg, meg tölsd le ezt: [link] válaszad ki,hogy hány bites az op. rendszered 32 vagy 64 tölsd le azt a tömöritet mappát csomagold ki és azt a mappát amit kicsomagold nyid meg keresd meg a cce.exe egy piros karika benne egy c betű nyisd meg frisiti az adatábzisát full scan vagyis teljes vizsgálat akkor meg fog jelen egy kérdés,ujrak ell inditanod a géped katins az igenre ujra indul majd megjelenik a progrma várd ki ameddig végez,amit talál töröld ki az a clean szó lesz és a többit már tudod...

2012. nov. 28. 15:12
 2/16 A kérdező kommentje:

Most ezzel mégis mit akartál te elérni? :D

Tudom, hogyan kell képet csinálni és hogyan kell feltölteni, nem vagyok 80IQ alatti. Elég sokat dolgozok photoshoppal és képekkel, hogy ne legyen gond.

Az meg, hogy a végén egy noname programot akarsz velem feltelepíttetni elég gyanús... Szerintem próbálkozz másnál ezzel... :)

2012. nov. 28. 15:20
 3/16 anonim ***** válasza:

1.nem is tudtam,hogy menyire értesz a gépekhez.

2. Nem hallottál a comodo-ról. sokan használják azt tűzfalnak,mért 1 próbát meg ér,vagy nem,hátha megtalálja a vírust. Meg ha annyira márka függő vagy tölts le egy 30 napos kasperkyt csinálj vele egy full scant windows csökkentet módba,(da nodnak a védelmét állisid le).

3.Wáó az emberek egyre szemetek manapság segíteni akarok,erre meg ez.Na mind 1

2012. nov. 28. 20:13
 4/16 A kérdező kommentje:

Figyelj, írtam, hogy futtattam a Malwarebytes-t is. Akkor meg minek kéne már letöltenem ilyeneket? Ez ha nem találja meg, akkor nem vírus.

Amúgy meg nem találta, se a NOD. Szóval valamire mégis rákattintottam valahogy... csak nem tudom hogy.

2012. nov. 28. 22:24
 5/16 A kérdező kommentje:
Amúgy meg a rossz helyesírásodból ítélve gondoltam, hogy át akarsz verni valami kamuprogrammal.
2012. nov. 28. 22:25
 6/16 anonim ***** válasza:
ennek a kérdésnek ebben a formában semmi értelme, kár hogy nem azt kérdezted, hogy melyik ruhát vegyem ma fel a bal kezemben lévőt vagy a jobbot :D:D egyébként én nem Kelet-Európa szégyenével szkenneltetném a gépet de te tudod.
2012. nov. 28. 23:08
 7/16 A kérdező kommentje:

Persze, hogy nincs sok értelme, csak unatkoztam :)

Amúgy meg mi Kelet Európa szégyene...? :D A NOD-ra gondolsz?

2012. nov. 28. 23:40
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

igen, a NOD-ra gondolt.

használj kaspersky-t

2012. nov. 29. 12:54
 9/16 anonim ***** válasza:

u te kérdező 1.ha malwarebites nem talál semmit akkor is lehet vírusos a géped ne képzeld el azt,hogy van 100%os védelmet.2. kamu program ezt meg honnét veszed? Hiába póbálok segiteni látom még 2 ember is hozzád szólt,meg neked a kaspersky miota hamis meg a comodo látom nem tudzs sokat a vírusirtókról...Ha te minden javaslatra nemet mondasz akkor az ég világon senki se fog tudni segiteni,söt ezek után inkább hagyom...

utálom a kjödekedő embereket,mint te

2012. nov. 29. 14:59
 10/16 anonim ***** válasza:

Ezt futtasd le:

[link]

2012. dec. 2. 01:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!