Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Azok az emberek akik buszon,...

Azok az emberek akik buszon, merton. Leptoppoznak telefonoznak nem félnek h ellophatják tőlük?

Figyelt kérdés

Komolyan meglep mikor megyek pl a metron és tele van telefonon meg leptoppon logó emberekkel.

Lehet h én vok paraoiás de én semmikép nem vennék elő tömegközlekedési eszközön ilyen drága holmit.

2012. nov. 24. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
figyi az az ö felelősegük,ne izgasd magad, ők felelnek azért a,kis városoknál,meg faluknál ritka a lopás,de Pl.: Budapestem azért van ott...De hagyjuk,én se venném elő a telefonomat buszon,meg ha ellopják neki a kütyüjét akkor sírhat,nem gondolt a előre ő problémája.
2012. nov. 24. 17:57
 2/8 anonim ***** válasza:
39%
Lehet mondani, hogy munka miatt telefonoznak, laptopoznak állandóan, de ez hülyeség, 10-20 perc kihagyása semmiben sem akadály, tehát kijelenthetjük, hogy csak menőzésből csinálják, azért, hogy fontos embernek higgyük... Ez is csak addig fogják csinálni, amíg nem lopja el egy barna bőrű egyén olyan módon, amire már láthattunk példát.
2012. nov. 24. 17:57
 3/8 anonim ***** válasza:
47%
de akkor sehol nem vehetem elő a telefonom ha nem autóba vagyok mint utas ?, akkor minek van laptopja az embernek ha ha-menet közbe nem dolgozhatok
2012. nov. 24. 18:29
 4/8 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam aggódni egyáltalán.

Kikapni nem nagyon tudják a kezemből, ha pedig ki akarnak rabolni, akkor halál mindegy, hogy a kezemben van a cucc, vagy a zsebemből veszik ki, miközben kést nyomnak az oldalamhoz...

(Ez utóbbit tömegben talán kevésbé merik bevállalni. Éjszaka a kihalt utcákon nem szoktam telefonnal a kézben sétálgatni.)

2012. nov. 24. 19:59
 5/8 Kovács Pistike01 ***** válasza:
47%
2012. nov. 24. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
21:05 hát igen,így járt sajnos,nem gondolta volna,hogy ez történik. Bár szerintem elkapták már le volt filmezve rendesen az arca...(amúgy én ezt a a vidit akartam volna belinkelni.
2012. nov. 25. 11:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Ezt a srácot rég elkapták és valóban ilyen megeshet.

De azért ha valaki furán viselkedik melletted, akkor csak jobban figyelsz a cuccaidra nem?

2012. nov. 25. 12:06
 8/8 anonim ***** válasza:

"jobban figyelsz a cuccaidra nem?"

hát ahogy a vidiben láttad,a nő egyáltalán nem figyelt.És,hogy meglepődött...Függ attól,hogy menyire figyel az ember

2012. nov. 25. 13:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!