Nem baj, ha megadom az adataimat? A tööbi lent.
Figyelt kérdés
Külföldi munkát vállalnék,de regisztrálni kell az egyik oldalon.Az egy dolog,hogy a nevemet kérdezik,de a TAJ számot,ADÓ számot,SZIG.számot,Útlevélszámot,stb...
Nem túl sok egy kicsit,egy regisztrációhoz?
Lakcímet is anyukám nevét...minden adatot.
S.O.S.!!!!!!Sűrgős lenne a válasz!
Köszike.
2009. aug. 14. 13:05
1/12 anonim válasza:
Én biztos nem adnám meg az ilyen adatokat.
2/12 anonim válasza:
Egy regisztrációhoz ez marha sok és fölösleges is. Melyik oldal ez?
3/12 A kérdező kommentje:
2009. aug. 14. 13:56
4/12 A kérdező kommentje:
Ráadásul a képemet sem engedi kitörölni !!!
2009. aug. 14. 13:58
5/12 anonim válasza:
Visszaélhetnek az adataiddal! Most már csak azt irassák be, mikor nem vagy otthon és mehet a betörő. Nehogy kitöltsd! Én elküldeném ezt a linket az adatvédelmi ombudsmannak (országgygűlési biztosnak).
6/12 anonim válasza:
Itt jelezd ezt az egészet: [link] Szerintem ez visszaélés a személyes adatokkal.
7/12 A kérdező kommentje:
Én nem merek jelentgetni.
Megnéztétek az oldalt?
Tényleg hihetetlen...
A csóró munkanélküli,aki dolgozni szeretne,megpróbál mindent,és naivan megadja az adatait a pénz keresés reményében.
Nagyon szépen köszönöm a segítséget,SZIASZTOK!!!
2009. aug. 15. 12:04
8/12 anonim válasza:
Aztán azt sem tudhatod, hogy vajon miért kellene minden adat? Kiutazol, a szállodai szobaasszonyi munka helyett pl. elszedik az útleveled, mobilt, mindent, aztán erőszak, verés, mehetsz az utcára "dolgozni"! Ha szökni akarsz, a családod fogják terrorizálni, nehogy feljelentsék őket. Maffia ez, nem "külföldi munka". Unokatestóm ma is bújkál miattuk, az arca soha többé nem lesz szép (szétverték az orrát) és beteg lett.
9/12 A kérdező kommentje:
Úristen! Hihetetlen....
Mocskos állatok!!!Tudjátok, "Isten nem ver bottal"....mindenki elnyeri a méltó büntetését...
...nekem meg sosem lesz jól fizetö,biztos,külföldi állásom.
Nem mennék én külföldre,ha itt is megfizetnének...
2009. aug. 17. 06:37
10/12 A kérdező kommentje:
Külömben 41éves vagyok,én már nem kellenék az "utcán".
2009. aug. 17. 06:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!