Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki lopja a netem, mit tegyek?

Hollo_Peter kérdése:

Valaki lopja a netem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
SOS pár napja iszonyatosan szakad a netem de ezelött még sosem volt ilyen. Arra gyanakszom, hogy valaki lopja a netem tudna valaki segíteni?
2012. nov. 12. 20:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ha ez Vodás mobilnet, akkor műszaki hiba. Nálam ugyanez van napok óta, nem is számolom már hányszor szakadt meg. De ma még csak egyszer. Valamelyik DNS szerver hibája lehet.
2012. nov. 12. 20:09
 2/12 anonim ***** válasza:
Wifi-s routered van?
2012. nov. 12. 20:10
 3/12 anonim ***** válasza:
Ugye nem vezetékes net?
2012. nov. 12. 20:10
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a netedet lopják, szerintem lehet hibás a router vagy a modem. Ha lopnák a neted akkor a sávszélességed csökkenen és nem szakadozást tapasztalnál szerintem.
2012. nov. 16. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Vodánál szerverhiba volt.
2012. nov. 16. 23:53
 6/12 A kérdező kommentje:
Igazából nem nagyon értek ehhez a wifi meg router meg ilyenekhez UPC kábeles netem de nagyon szaggat letöröltem egy csomó mindent és nem használ semmit mit tegyek? Ujra kéne tennem?
2012. nov. 26. 19:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam, hogy az ha lassú a net az jelentheti azt, hogy lopja valaki de sztem picit félre értettem :D
2012. nov. 26. 19:34
 8/12 anonim ***** válasza:

Szakadozás: oka lehet valamelyik böngészőbe vagy a gépre beépült toolbar is, amelyik fel akarja venni a kapcsolatot trójais gazdájával. Csak éppen a védelem (tűzfal) ezt nem engedi. Takarítsd le! (A Windows biztonsági résén át jutott be).

Babylon, AVG Searc, IESearch és hasonló toolbar lehet.

2012. nov. 26. 21:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Úristen babylonom van! Köszi megpróbálom :D
2012. nov. 29. 19:30
 10/12 anonim ***** válasza:
2012. nov. 30. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!